Napsat recenzi

skvělá dovolená

Recenze hotelu Orfeus Park Hotel **** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 465x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Orfeus je docelá malý ale velmi pěkný hotel. Byli jsme zde od 1.7.2014 do 11.7.2014. Klientelu tohoto hotelu tvořili převážně češi a málo němců. Ruští turisté se zde prakticky nevyskytovali. Tento hotel je velmi klidný a doporučil bych ho rodinám s dětmi nebo lidem, kteří mají rádi klid a pohodu. V hotelu nejsou animační programy ale kdo je má rád může zajít do nedalekého sesterského hotelu Orfeus park, kde animační programy probíhaly každý den. V tomto hotelu se můžete občerstvit v barech kde lze konzumovat pití ale jídlo nikoliv. Byl jsem v turecku po páté a poprvé jsem se setkal s tím, že po celý den byl dostatek lehátek i matrací jak u bazenu tak i u moře. Bazen je vybaven i jednou skluzavkou, která byla v provozu několikrát za den. Já i moje rodina jsme konstatovali, že letošní dovolená v turecku v hotelu Orfeus byla nejlepší ze všech. Nákupní možnosti k nákupu dárků jsou v bezprostřední blízkosti hotelu. Hotel je vybaven dvěma bary, jeden u bazenu a druhý na pláži u moře. Ani u jednoho baru nebyla nikdy fronta. Sortiment pití byl dobrý a pivo dokonce velmi dobré.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Byl jsem zde s manželkou a 10-ti letou vnučkou. Byli jsme ubytováni ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou, která pokoj dost zmenšila. Vzhledem k tomu, že jsme pokoj využívali pouze ke spaní tak nám to vůbec nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jídlo bylo dobré a bylo ho dost. Snídaně a večeře se podávali v hotelu a oběd na pláži v baru. Nikdy se nám nestalo, že po příchodu do jídelny by nebylo místo a to ani v baru na pláži. Jídlo bylo průběžně doplnováno. Bylo dost všeho a to i ovoce, banány, jablka, broskve, třešně a melouny. Každý den byla lednice v pokoji doplnována dvěma lahvemi balené vody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu je skoro nové a nenese velké známky použití. Bylo možno zajít ke kadeřníkovi, na masáže a fungoval zde i fotograf. Personál hotelu byl milý, příjemný a velmi ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je od hotelu vzdálena asi 300 m. Bylo možno využít hotelový minibus, který jezdil od hotelu k pláži a zpět. My jsme chodili pěšky a bylo to tzv. na cigárko. Pláž byla vynikající, zatím nejlepší co jsem v Turecku zažil. Byla písečná, dost široká a hlavně čistá. Moře bylo fantasticky teplé a bylo i čisté. Pouze občas, když byly větší vlny tak se objevilo pár chaluh, ale opravdu jen pár. Vstup do moře byl postupný, takže i 40m od břehu průměrný člověk dosáhl dna.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu se nachází velké množství různých krámků, takže k nákupu dárku opravdu jen pár kroků.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Z letošní dovolené mám ten nejlepší dojem. V Turecku jsme byli po páté a já i manželka a vnučka jsme konstatovali, že to byla ta nejlepší dovolená. Dokonce uvažujeme o tom, že příští rok semk pojedeme znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání