Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Club Side Coast Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 658x
Recenze se líbila: 598 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi příjemné překvapení,s Marine Tour jsme byli poprvé a nemám ,co bych jim vytknul.Hotel pěkný,ubytováni jsme byli v nové části,výhled na bazén.Personál příjemný a ochotný,od recepce až po animátory.Stravování naprosto v pohodě,strava pestrá a spousty.Bazény se skluzavkami,voda příjemně chladná a čístá.Byli jsme s dvěma dětmi,11 let a ty byly taky spokojené.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel se skládá ze dvou částí,my bydleli v té nové,ale ani ta v uvozovkách starší vůbec nebyla špatná.Pokoj byl naprosto dostačující, s balkonem,klima výkonná,minibar s vodou a nealkem/voda zdarma denně doplňována/.Úklid v pořádku,nebyl problém ho odložit po domluvě s uklízečkou na odpoledne/to když děti vyspávali disco/.Vzhledem k tomu,že jsme na pokoj chodili téměř jen spát,asi jako všichni,tak bez výhrad.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo naprosto v pohodě,velký výběr a všeho spousta,masa hovězí,skopové kuřecí,ryby,pečená kuřata,přílohy ,ovoce zelenina....bombastické sladkosti,i když dětem ke štěstí stačily špagety a hranolky :-)Odpoledne na pláži i u bazénů zmrzlina,ledové tříště.Pivo ,víno,alko a nealko...vše k dispozici,přibral jsem 2 kila...:-),ale je to dovolená ne?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál od recepce až po uklízeče byl příjemný a ochotný,poslal bych tam personál hotelů z Česka,aby viděli,jak se chovat k hostům.Nic nebyl problém,domluva německy a anglicky,někdo by mohl oprášit i znalosti ruštiny.Přitom Rusů tam, nebylo moc a ta trocha se chovala naprosto v klidu.Restaurace,bary nemám co vytknout,bazény čisté.Animační programy zajímavé a vtipné.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Na plážje třeba jít asi tak deset min pěšky,mimo areál hotelu..ale není to žádná katastrofa.Mimo to neustále pendlují mezi hotelem a pláží minibusy,klimatizované.Pláž písečná,pozvolný vstup do vody.Na pláži ochranka,nikdo netravuje prodejem nesmyslů,jako na volných plážích.Hned vedle nabídka Watersportů,bohatě jsme využili.Lehátka,slunečníky zdarma,místa dost,hřiště na beach atd.Sprchy se sladkou vodou.Voda čistá a teplá/ 30 C/

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí jsme moc neprozkoumávali,vzhledem k vedrům se nám ven ani moc nechtělo.Na nákupy jsme jeli asi 10 km do Kumkoye,byli jsme tam předtím v hotelu Kumkoy Beach Resort,hned u hotelu velká nákupní zona,koupíte tam vše,co Vás napadne.Doprava taxikem,za 4 osoby 10 eur dohromady,lepší mež jet dolmuší a vyjde to nastejno.Jen nesmíte koukat na semafory a značky,Turci je stejně ignorují :-)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Za velice slušnou cenu pětihvězdičkový hotel,kvalitou naprosto dostačující. Byli jsme i v jiné pětihvězdě/Kumkoy Beach resort/,rozdíly byly...ale nepatrné a hodně záleží na čem kdo bazíruje.Můžu doporučit bez výhrad

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání