Napsat recenzi

krásná dovolená

Recenze hotelu Master Family Club Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 40 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vchod do hotelu vchod do hotelu
  • areál hotelu areál hotelu
  • hotelový bazén - čistý a připravený na další den hotelový bazén - čistý a připravený na další den

Letos jsme poprvé jeli na dovolenou později a poprvé do Turecka. Moc se nám tam líbilo, Hotel jsme si vybrali, protože ubytování bylo v nízkých domech a žádný věžáky. Pokoj byl krásný, čistý a bylo super, že byla i lednička na pokoji, takže jsme měli u sebe i studenou vodu na pití. Personál byl slušný a pečlivý, a kmitali všichni v jídelně i u bazénu. Jídla bylo dost jako asi všude, a přece jsme se nepřijeli na dovolenou přejídat, ale užít si volno, odpočinout a i poznat jiný kraj. Každodenní večerní rozptýlení v amfiteátru bylo různorodé a bavilo nás to.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování je v nízkých řadových domcích. Pokoje čisté a útulné.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jejich výborně připravená rýže a různé masové směsi s kusy zeleniny jsme mohli jist každý den, dortíky byli dle mě na jedno brdo, ale jejich místní dezerty - baklava - super...Možná jsem ale čekala, že si budeme moci dát tureckou kopečkovou zmrzlinu i na hotelu, ale tam mají pouze vodový nebo smetanový nanuky. ale ty také osvěží.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál kmitá celý den, a byl vždy nápomocný a příjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Na pláž se prochází upraveným podchodem pod silnicí s fotkami okolních památek. Na pláži je Beach snack bar, kde je také možné se od 12:00 do 16:00 najíst. Pláž je upravená a lehátka pod spojenou stínící plachtou jsou mnohem lepší než standartní deštníky, které jsou asi jinde častější.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel se nachází dál od většího města, ale nám to nevadilo. Potřebné obchody a nákup suvenýrů je možné rovnou na hotelu, kde se domluvíte výborně česky.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel i lokalita je fakt super, moc se nám líbilo. Jediné jedna negativní věc - mnoho dovolenkářů z Ruska, někdy se fakt roztahovali a mysleli si, že můžou vše.

Ale jinak musím hodnotit hotel a celkový dojem za super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání