Napsat recenzi

hezká dovolená

Recenze hotelu Turunc Premium Hotel ***** (Turecko - Marmaris - Turunc)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 964x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel Turunc premium hotel Turunc premium
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • dětské bazény dětské bazény
  • pohled na sesterský hotel Turunc pohled na sesterský hotel Turunc
  • městečko městečko
  • studená kuchyně studená kuchyně
  • studená kuchyně studená kuchyně
  • potápění u hotelu Turunc potápění u hotelu Turunc
  • potápění u hotelu Turunc potápění u hotelu Turunc
  • chobotnice u hotelu chobotnice u hotelu
  • potápění u hotelu Turunc potápění u hotelu Turunc

Měli jsme být ubytovaní v hotelu Turunc. Ale kvůli prasklé vodě na hotelu, nás ubytovali v sesterském hotelu Turunc premium. Vzdálený od sebe asi 800 m. Po opravení závady hned druhý den, jsme se mohli znovu vrátit do hotelu Turunc a nebo zůstat v Turunc premium. Mohli jsme se rozhodnout kde chceme být ubytovaní. Rozhodli jsme se zůstat v Turunc premium, protože byl nově otevřený a obsazený jen z poloviny, ale mohli jsme na služby využívat oba hotely. Což bylo super.

Ubytování  průměrně (5/5)

Naprosto v pořádku. Pokoj velice pěkný, moderně vybavený.

Překrásný výhled z hotelu na pohoří porostlé piniovými borovicemi na jedné straně a na druhé, krásný výhled na moře a celý záliv i se sesterským hotelem Turunc.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Hotelová restaurace byla jedno patro dolů od hlavního vchodu a recepce.

Na jídle by se dalo co zlepšovat. Velký výběr studených pokrmů, salátů, zeleniny, ovoce a dezertů. Hlavní jídla byla skoro každý den stejná. Hlavně mleté maso, připravené na všechny způsoby. Kuřecí a ryba jen 2x za týden a připravovali je venku, takže první dny, kdy jsme chodily do restaurace vnitřním vchodem, tak jsme ani nevěděli, že se venku něco griluje.

K svačinám ovoce, saláty, pizza, pita, a různě plněné placky.

Obsluha v restauraci perfektní, velice přátelská, hlavně k malým dětem. Neustále se ptaly co si dáme pití, a stoly neustále uklízeli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Tady byl největší nedostatek. Úklid pokoje byl individuální, podle potřeby klienta, který si úklid vyžádal rozsvícením světla u dveří svého pokoje. Úklid jsme vyžadovali každý den, protože jsme měli sebou 2 malé děti a nepořádek byl samozřejmě každý den. Přesto nám uklidila jen 2x/týden a to až v 18 hod v podvečer. Tento hotel má službu ultra all inclusive, ale museli jsme si uklízečce furt o něco říkat. Nikdy nebylo nic doplněno ( minibar, čaje, káva, voda, toalet. papír), přídělem jsme dostali jen 2 osušky a 2 malé ručníky, i když jsme byli na pokoji 4.

Bazén byl jedno patro schodů pod hotelovou restaurací. Byl pěkný, čistý,dostatek lehátek a slunečníků. Chtělo by to kolem bazénu vylepšit úklid. Byl zde neustále nanesený písek a za celý pobyt jsem neviděla nikoho kdo by kolem zametal nebo vytíral.

2 dětské bazény byli pěkné a čisté. Ze tří dětských vodních skluzavek, měla jedna rozbité zvlhčování, proto byl plast velice rozpálený od slunce a děti se na ní spálili.

Animační programy velmi málo, hlídání dětí nebylo žádné.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláž se scházelo další 2 patra dolů k promenádě a z ní pár schodů přímo na pláž. Pláž čistá, dostatek lehátek a slunečníků, hrubý písek s oblázky, je nutné boty do vody. Děti si na takové pláži moc nevyhrají. Moře krásné čisté, plno rybek a dokonce jsme viděli i chobotnici.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Velice pěkné a dokonce i docela čisté. Hned u hotelu ulice plná obchůdků s oblečením a suvenýry. Podél pláže je krásná promenáda plná restaurací, kterou se dojde až k malému přístavu, kde si můžete zaplatit vodní taxi, do 20 Km vzdáleného Marmarisu. Cesta tam a zpět stála 15 euro.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pobyt byl hezký a hotel až vychytá všechny nedostatky tak bude super. Nyní ale za tu vysokou cenu určitě nestál. Nevolila bych ho pro osoby s pohybovými problémy, vzhledem k tomu že jsou od recepce na pláž 4 patra schodů. Výtah je jen do -1 patra, pak musí osoby s tělesným postižením, nebo kočárky obcházet po chodníku, který je po stranách hotelu a je to po něm velice zdlouhavé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marmaris - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání