Napsat recenzi

takový normál

Recenze hotelu Solim Hotel *** (Turecko - Kemer - Kiris)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 214x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • plíseň jako vyšitá, savo sebou, to tam prostě neznají. Nás syn 5 let se jí štítil, tak jsem ho myli mokrým ručníkem. plíseň jako vyšitá, savo sebou, to tam prostě neznají. Nás syn 5 let se jí štítil, tak jsem ho myli mokrým ručníkem.
  • Baterie byla masná fuj fuj Baterie byla masná fuj fuj

Dovolená bylá pěkná až na pár velkých chybiček, ale nenechali jsem se to zkazit. Viz je to hotel pro ruský lidičky. Ne pro naš standard.

Ubytování  průměrně (2,1/5)

To je horší stránka hotelu. Postele jsou znečistěné po předchozích ubytováních. Vše ale překrýva sněhovílé povlečení. Všeho na přikrytí bylo dostatek, nábytek starý pamatuje již něco, Malá lednice, co funguje silou vůle.Vše jde přežít ale koupelna je k nepoužití. Náš syn se v ní za celý pobyt ani neumil zuby. Otířali jsme ho mokrým ručníkem. Prostě rozbitá a hnusná plíseň. Ti co to reklamovali nedostalli o nic lepší. Prostě zavřít oči a užívat si to pěkné.

Dlažba u hotelu, prostě katastrofa, když je mokrá tak je to na lyžování. Hodně lidí se tak krásně natáhlo. Nepočítám s neustálím napomináním dítka prosím neběhěj, ale stejně jsme si odvezli pár modřich.

Když zapršelo, tak pršelo do jídelny, přímo do lžiček a terasa protékala celá. Bylo tak málo místa na jídlo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Málo masa, ale pro dospěllého človeka si vyberete vždy něco k snětku. Katastrofa je to s dětma. Občas teda nebylo pro děti co do úst. Maso bylo pikantní, saláty jen s koprem, prostě nebylo z čeho vybrat tak dítko jedlo piškoty a přesnídavku z čech.

Jak tady někdo chválit zákusky a koláčky, tak se jedná jenom o piškot světlý a tmavý + ořechy a mák což by šlo ale vše place v cukrové vodě. Takže je to sladé až až

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

To jsme pořád vyděli holky s vozíkami. Jednou i nám uklidili. Ale jinak jsme měli pocit že teda vůbec nestíhají. tak jsem si ručníky prohodila sama když se paní nekoukala a uklízela jinde. Postarali jsme se sami o sebe.

Nejvíc mě teda vadili až vtíraví prodavači a neskutečná ziskuchtivost Turku. Až mi to vadilo. Nikdy nevíte. Nakonec jsem si díly jejich přístupu odvezla všechny dolárky domu a nic jsem si nekoupíila

All inclusive pití, gin, vodka, rakia, pivo - pivo to není. Limča, kola, fanta, tonic. Nečekejte žádně koktejli prostě normální sirupky. Ale chlapům to stačilo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře luxusní, ale pláž nic moc. Nejsem fanda oblázkových pláží ale občas to i bolelo. Pro naše malé dítko plavající jako čubička, bylo nebezpečné že hlouka 2 m byla coby dup u břehu

Překvapilo mě že z jedné strany pláže je pláž uplně uzavřená hlídkou a nemůžete jít se podívát na blízke utésy. Je tam nobl hotel Snažila jsem se i po silnici ale nemáte šanci. A to mluvím rusky dost dobře.

Lehátka a piti bylo na pláži. Pití myslím vodu. Občas i se sirupem. často chyběli kelímky.

Pozor po 18:00 se balí vše co je na pláži tak nedoporučuji cokoli nechávat na lehátkách, třeba že půjdete do města a příjdete po 18:00.Berou pod zámek matrace na lehátkách i s tím co tam necháte. pak to ale již nenaleznete.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Jenom krámky, nákupy. Na pláži klasika jako všude. Banan, padák za lodí, takový standard.. Výhled na horu Taurus je nádherný.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Snažila jsem se vypsat vše co mě překvapilo. Prostě za ten peníz taková normální dovča. Nečekali jsme nic extra a se skupinou Čechů a Slováku jsem si to užili teda fakt super. nenechali jsem se rozhodit tím špatným, udělali jsme si naše stoly a řádili jsme do večerky.

Jo pozor, bazén končí v 18:00 lehátka taky a večerka je v 22:00

Hodně lidi si plete hotel Solim a Solim inn, Solim inn je ještě dále od moře.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání