Napsat recenzi

pobyt v Kemeru, hotel Sheerwod

Recenze hotelu Sherwood Exclusive Kemer Resort ***** (Turecko - Kemer - Göynük)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 84x
Recenze se líbila: 246 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotel je na vysoké úrovni, včetně svých služeb, stravy a zázemí

Ubytování  průměrně (4,9/5)

čisté pokoje, pravidelně uklizené,

Strava a stravování  průměrně (5/5)

vynikající food servis, velký rozsah jídla, najde si každý co mu vyhovuje, jídlo je čerstvé, stále doplňují chybějící, zelenina a dostatek ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

služby na úrovni, personál ochotný, barmani někdy přetížení, ale skoro vždy s úsměvem.

sportovní aktivity přijatelné, pěkný aquapark. Slabší místo jsou animační programy, paní moderátorka není na svém místě, občas u některých programů nižší umělecká úroveň,

na druhou stranu některé pořady se animátorům povedly a byly zábavné.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

pláž je čistá, lehátka bez problémů, pokud přijdeš včas, vstup do moře písek, místy i kamení!

nabídka vodních sportů dostačující, moře je čisté a velmi teplé, bez znečištění.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

okolí hotelu standardní pro tuto oblast, na vycházky to moc není, obchody jsou hned za bránou hotelu,

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

V uvedeném hotelu dostane host to, co si zaplatil, cena za pobyt je vyšší, ale odpovídá poskytnutým službám a kvalitě ubytování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání