Napsat recenzi

Kritika!!!!!!!!!!

Recenze hotelu Perre Art Hotel Resort & Spa ***** (Turecko - Kemer - Göynük)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 790x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Vzhledem k tomu,že CK Exim nebyla ochotná respektovat reklamaci nespokojenosti se službami v tomto hotelu,ráda bych varovala .....

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pozor na název ubytování středomořského typu!!Domky v zahradě,to by bylo příjemné,ale pokoje jsou malé,málo zařízené,balkon mini se dvěma plastovými židlemi,a větvemi,přes které není výhled.Ale co mě fascinovalo,to byla plíseň v koupelně,ve sprchovém koutě,opravdová nechutnost..Sociální zařízení bylo celkově na ubohé úrovni.O tom,že větrák z wc byl do pokoje ani nemluvě:-(

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velmi jsem se těšila na vyhlášené turecké zákusky:-(Bohužel,nabídka byla stále stejná,rozdloubané dorty,většinou se nedoplňovalo.Přišli jste dlouho,máte smůlu.Ovoce v koších žádný výběr,často!!plesnivé kusy.Nealko nápoje k snídani v ceně???Neexistovalo.

Na grilované maso se stála fronta,a kuchař Vám dal,kolik uznal/asi abychom netloustli/.Takže pokud jsem chtěla pro manžela,tvářil se,že jsem "nenažraná"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál se většinou tvářil,jako že ho obtěžujete,zvlášť,pokud si člověk dovolil chtít skleničku na víno,když Vám víno nalévali klidně do sklenky na čaj.Stoly u baru byly ulepené,stejně venkovní bar.Alk.nápoj Vám klidně v 5hvězd.hotelu nalili do plast.kelímku.U venk.baru neustále šílená fronta,nějaká obsluha u stolku??Neexistovalo.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž upravená,može pěkné,čisté

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Zahrada byla hezká,moc pěkný bazén

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Co dodat??Asi nejvíc mi vadil přístup CK Exim,kde mi bylo řečeno,že jsem si měla vybrat dražší hotel,když se mi to nelíbilo.Tak nevím,5hvězd.hotel s programem ultra,ale v nabídce last minute asi není vhodný???Mrzela mě neochota řešit reklamaci,ačkoliv tam bylo opravdu velké!!!!!!!množství stěžujících si klientů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: Souhlas - 2. 7. 2013 0:31

Musím souhlasit s touto recenzí, v hotelu jsme byli o turnus později, zkušenosti stejné. Jen mi delegátka vysvětlila, že přede mnou si ještě nikdo nestěžoval. Deledátka Eximtours byla zatím nejhorší za našich 10 let dovolených, nic nechtěla řešit, nic nevěděla a hlavně jsme ji obtěžovali. reagovat

Vladimír K.: Také souhlas - 11. 10. 2014 7:22

Také souhlasím s touto recenzí, Byli jsme na tomto hotelu již v roce 2012 a vše se vyvíjelo úplně stejně. A také ck nechtěla uznat žádnou reklamaci. Nakonec přiznal každému z poukazů přiznal slevu 500,-Kč na příští zájezd. V letošním roce jsme jeli s jinou ck a byli jsme spokojeni. Ale také jsme u hotelu našli drobné nedostatky. To asi vždy a všude. reagovat

Hanka: Skoro souhlas - 21. 6. 2015 16:21

Byli jsme zde taky říjen 2012. Naši spokojenost narušila plíseň na pokoji a dost nás rozladil přístup personálu k Rusům. Ti byli pro ně top, Češi jen jakési nutné zlo. Vše se přizpůsobovalo jen jim, na baru dostávali alkoholu plné sklenice a Češi jen trošku a do plastového kelímku. Přitom se v jídelně chovali strašně. Pobrali všechno ovoce a pak ho vyhazovali a tak to bylo i s jídlem. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání