Napsat recenzi

Vzpomínka na 4.třídu ZDŠ

Recenze hotelu Dosinia Luxury Resort ***** (Turecko - Kemer - Göynük)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 1 472x
Recenze se líbila: 265 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

domluvíte se především rusky, anglicky a turecky. Animace v ruštině.

Připravte se na dlouhé čekání na kufry 1:20, krátkou cestu z letiště 35 minut, rychlé ubytování 10 minut, na pokoji můžete vyplenit minibar (1. obměna v ceně zájezdu), okamžité občerstvení mimo 3:00 - 7:00. Uklizeno, ochotné uklízečky i číšníci pokud se k nim nechováte povýšeně.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

vše podle objednávky, co dojde (drogerie) uklízečka doplní sama nebo na požádání celé dopoledne mají vozíky s materiálem na chodbě,

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

viz you tube od rusů 5:minutové video, vše je pravdivé, všeho dostatek až do konce výdeje jednotlivých jídel.

Bar u moře - hamburgery, hranolky, zelenina ovoce, kávomat, pivo, víno a nealko

Bar u dětského hřiště - pizza, kuřecí, pečená zelenina, špagety, kartoška (pečený maxibrambor v alobalu obsluha nařízne vnitřek rozšlehá s máslem a sýrem na bramborovou kaši a doplní podle přání hosta - sýr,salát, zelenina), turecké placky - Gözleme - teta pod stanem zabalí požadovanou náplň do čtvercové placky a upeče na plotně

Zmrzlina na galerii - 4 druhy na začátku a další porce sladkostí, kávomat, pivo, víno a nealko

Bar u lobby a bar u bazénu stejný sortiment - míchané nápoje alko i nealko, pivo , víno, šampus, rum, tequila, whisky gin, vodka, baileys vše turecké + Ballantine‘s a J&B

Bar u amfiteátru pivo, alko a nealko punč

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

vše dle objednávky, obsluha na jídelně dělá co může, stále uklízí, zametá a vytírá binec co nadělají hosté, použitý stůl po 6-ti členné ruské rodině 40 - 60% zbytků a slitků dokáže sklidit a znovu nastrojit v mžiku. Jen si dejte pozor do čeho si sedáte. Ředitele hotelu vidíte stále po celém areálu.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

stísněná, do moře dobrý vstup z mola, ze břehu přes oblázky pro odvážné, lehátka volné brzy ráno po obědě.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

bazar 300 od hotelu směrem na Antalyi, výlety dle výběru cestovek nebo soukromníku u bazaru

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

pokud si nevšímáte hlučných hostů - ti jsou všude (Němci, Holanďané, Rusové, Kazaši, Arabové a nechcete s nimi pořád něco řešit tak to jde. Když se rozjede česká parta, také je slyšet. Jediný problém od ruských hostů je jejich touha stále něco okupovat, ale po důrazném upozornění z Vašeho lehátka odejdou. Pokud vám někdo někam zašantročí ručník dostanete bez poplatku, kterým se straší, u sauny druhý, nebo kartu, za kterou si ručník, až budou vyměníte.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání