Napsat recenzi

Pozor sem nejezděte!!!

Recenze hotelu Transatlantic Beach Hotel (ex Carelta Beach) **** (Turecko - Kemer - Beldibi)

Hodnocení:
průměrně: 1,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 120x
Recenze se líbila: 239 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Zakoupil jsem zájezd do tohoto hotelu u Č*** který jej deklaruje jako 4hvězdičkový ale realita je tak maximálně 2hvězdy stěží. Všude špína prach otlučený nábytek neochotný personál. 95% klientely je z postsovětských republik. All inclusive no to je tady fraška dají vám pouze 2 nápoje na baru neustálé přestávky tvrdě rozlišují zda jste Rus nebo z jiné země Rusům nalézají poctivě a vám dají poloviční dávku . V jídelně pijete z papírových kelímků běhají kálejí a močí zde kočky strava je příšerná opakuje se každé dva dny je nechutná až nejedlá stále něco jako karbanátek v různých tvarech a z polotovarů kuřecí jen vařené nebo polopečené......atd.

Ubytování  průměrně (2/5)

Starý ošuntělí otlučený nábytek, plísně v koupelně

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Stále se opakující po dvou dnech nechutné neochucené až nejedlé

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Nefunkční Wi-Fi stěží se připojíte v recepci personál neochotný až arogantní hovoří pouze rusky!!!

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře čisté teplé ale pláž a vstup do moře nevhodný pro děti velké kameny které dělají problém i dospělím aby si nezlámali nohy

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Raději ne komentují

Celkový dojem  průměrně (1,7/5)

Hrůza a děs vyhozené peníze SEM NEJEZDĚTE!!!!!

Č**** neměl po celou dobu trvání pobytu cokoliv řešit!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pepa: stížnost-reklamace - 8. 7. 2018 18:10

Nejhorší dovolená jakou jsem kdy zažil! Fotky,které udává Č**** vůbec nejsou reálné...jsou to fotky pořizované minimálně před deseti lety! Arogantní až drzý personál,ač jsme reklamovali hotel v den příjezdu ...za celou dobu pobytu a ani tet žádná odezva od Čedoku..Opravdu sem nejezděte...Divím se že si Č*** takhle kazí jmeno....tenhle hotel zdaleka neodpovídá hotelu se čtyřmi hvězdy...jak tvrdí Č**** v nabídce! reagovat

hana Jara: dovolena za vsechny prachy - 18. 7. 2018 6:39

Zatim nejhorsi dovolena a vyhozene nemale penize.Pro deti zadne vyziti,slkuzavka,ani tobogan 4 dny vubec nefungovaly,pote tak 3 hod.denne.Jidlo pro deti dosti nevhodne a v prostredi,kde kalely kocky,na snidane chybelo neutale maslo a kava se pila z voskovanych kelimku.Plaze byly hlidane,vsude betonove tarasy a spatny pristu do more.personal neochotny,az drzi.uprednostnovani rusove.Vsude spina a smrad z odpadu a kocek.Jedine co se neda vytknout je SPA,kde byl personal velice prijemny a byli tam lide na svem miste.Pro vsechny masery palec nahoru!Celkove hotel neodpovidal 4 hvezdickam,byt na turecke pomery asi ano,ale my jsme zaplatili ceske penize za neco co jim neopovidalo.Myslim,ze cestoni kancelar nemela ani tuchy jaky hotel nabizi a v jakem stavu se nachazi. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání