Napsat recenzi

Zklamani

Recenze hotelu Champion Holiday Village Resort **** (Turecko - Kemer - Beldibi)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel si určitě nezaslouzi 5*,spise 3*. Personal na recepci neochotny, nikdo se na vas neusmeje a pokud zjisti ze neumite rusky ani nemecky, pouze anglicky jsou nerudni. Anglicky se temer nikde nedomluvite, bodejt kdyz personal je rusky. Na baru jsou panove protivni a neochotni. Bar u bazenu zavira v 18 hod, nekolikrat obsluha zavrela o 30 min drive. Drink vam namichaji pokazde jiny, ale at si date cokoliv, je vsude hromada sladkeho sirupu takze vse chutna stejne. Tobogan ma taky omezeny provoz a zavira driv nez avizujou prestoze vidi ze je na nem ještě hromada lidi, nezajem, vypina se.

Byli jsme velka rodina, meli jsme 3 pokoje. Ti co bydleli v přízemí dopadli nejhůře. Pokoj smrdel plisni a vlhkosti. Klimatizace nefungovala, sprchovy kout protekal, na opravu jsme cekali marne. Anglicky se proste nedomluvite.

Wifi je za poplatek 10 Eur/tyden/1 cislo a funguje pouze na pokoji! Přestože tvrdili ze funguje v celem arealu, ne nefunguje, pouze na pokoji. V 21.stoleti a clovek si musi priplatit za internet v 5* hotelu, vazne smutne. Odjizdeli jsme brzy rano a nechali si nachystat snidanovy box. Takze pro 8 osob jsme dostali hromadu smradlavych jablek, nejake okurky, male piticka, 2 zakusky a jednu velkou pul bagetu se salamem a syrem. Zduraznuji, pro 8 osob! Tento hotel je obrovske zklamani, uz sem nikdy nepojedeme!!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

My meli vetsi pokoj pro 3 v druhem patre. Ostatni z nasi grupy byli bud v prizemi nebo v prvnim patře. Prizemi dopadlo nejhur, plisen a vlhkost v pokoji ktera byla citit po otevreni dveri byla hrozna. Vse bylo hned vlhke a ani plavky nestihaly schnout.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Velka spokojenost a vyber. Chutove moc dobre jidlo, byli jsme s jidlem moc spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personal hotelu zejmena na barech, extremne neprijemni cisnici, neochotni, anglicky s vami mluvit nechteji, pouze rusky, jinak vam strci pod nos mobil s google prekladacem. Drinky namíchat neumeji, pokazde chutnal jinak a hlavne byl strasne preslazeny, pokazde. Na recepci protivni neochotni rusove, nedomluvite se jinak nez rusky.

Rucniky na plaz a k bazenu, to je velice vtipna vec. Od 13-15 hod pouze, je vymena za nove, v jiny cas to neni mozne.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Plaz a more skvele, čisté more, cista plaz, lehatka vzdy k dispozici. Přístup do mori trochu adrenalin diky obrim kamenum v mori, urcite vemte boty do vody i detem. Takove balvamy jsem jinde nevidela, ale da skakat z mola.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okoli hotelu nic neni. Pouze ostatní hotely. Asi 1 km pesky je pár obchudku kde nakoupite suvenyry, obleceni, darecky.

Jedina velka parada je vyhled na hory pred hotelem.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Uz sem urcite nikdy nepojedu a nikomu tento hotel nedoporucim. Je to 3* hotel pro ruske navstevniky, k ostatnim se chovaji podradne. Moje prvni návštěva Turecka a takove zklamani, mozna to bude jen spatnym hotelem a spatnou cestovkou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání