Napsat recenzi

dovolená "na ruský způsob"

Recenze hotelu Belpoint Beach Hotel *** (Turecko - Kemer - Beldibi)

Hodnocení:
průměrně: 1,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 689x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

95% hostů hotelu tvoří ruská klientela, hovoří se převážně rusky, jiná komunikace obtížná, i na recepci tvrdí, že nerozumí německy, anglicky.Vše podřízeno Rusům-hudba, animační programy-úroveň 60 léta a hůř.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Diskriminace Čechů, problémy s ubytováním, v průběhu 2 dnů spokojenost, po dobu celého pobytu nevyměněno ložní prádlo, jinak vše celkem v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (1,4/5)

All incl. ani náhodou, slabá polopenze, nedostatek masa,málo jídla, musíte spěchat na každé jídlo, protože vše doslova sežerou Rusi, kteří se chovají jako prasata a nekulturní hovada, neznají základy stolování, ovoce žádné, pouze meloun.Co uvádí CK Exim tours v informační knize se v žádném případě nezakládá na pravdě. Na stolech po rusk. klientech spoustu zbytků jídla a binec všude. To jsme ještě nikde neviděli!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

Vhodné pro rodiny s dětmi, ale stále stejné animační programy a velmi slabá úroveň, nevhodná slečna v baru, která dělá programy pro děti- žádný nápad, stále stejné a pořád v ruském jazyce,na žádost ostatních hostů o jinou hudbu apod. nereaguje!

Pouze pán /manažer?/ vyšel několikrát vstříc českým hostům.

Pláž a moře  průměrně (1,8/5)

Špinavá, neudržovaná pláž, kde ráno přímo ze snídaně musíte pospíchat a zabrat si lehátko a slunečník, jinak nemáte šanci, protože jsou lehátka zničená a v nedostatečném počtu ke kapacitě hostů v hotelu! Vstup do moře jen v obuvi, velké kameny, neupravený vstup, obtížné, není zde hotelová služba, která u jiných hotelů funguje. Pláž písečná s kameny, 200 m, moře celkem čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Vpravo nádherné hory, vlevo moře-krása.Obchody, procházky, do Kemeru busem 15 km.

Celkový dojem  průměrně (1,5/5)

Škoda, že vše kazí ruská klientela, která svým neurvalým chováním velmi obtěžuje a ubírá na kladech tohoto hotelu, který má krásné zahrady s odpočinkovým zátiším,udržovaný bazén, slušný a ochotný personál,/potíže pouze s panem recepčním/.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Ing.Zdeněk Orlík: Češi pozor! - 8. 8. 2013 10:30

Právě jsem se vrátil z tohoto hotelu a v žádném případě nedoporučuji tento hotel navštívit.Jsem nenáročný klient,ale co je moc to je příliš.Jedná se o gubernii jedné nejmenované východní země,jejichž obyvatele z převážné části nevědí,nebo nechtějí vědět jak se chovat v civilitovaném prostředí.Místní jídelna ( spíš kantýna ¨s přídělovým systémem nedefinovatelné stravy je vrchol! Jinak při výletech mimo tento hotel byla vždy strava výborná v kulturním prostředí. Turcko je krásná lokalita mimo tento hotel a personál. Plně se ztotožňuji s negativními výše uvedenými příspěvky . Hodnocení,strava a hotel max.1 a to z těžkým srdcem.Divím se renomované CK Exim,že si tuto lokalitu vybrala. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání