Napsat recenzi

Armonia čeven 2014

Recenze hotelu Armonia Holiday Village & Spa ***** (Turecko - Bodrum - Akyarlar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 957x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 27
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj Pokoj
  • Tobogán a skluzavky Tobogán a skluzavky
  • Dětský bazén Dětský bazén
  • Restarurace-dole snack bar, hl. restaurace a nahoře rybí restaurace Restarurace-dole snack bar, hl. restaurace a nahoře rybí restaurace
  • Terasa bar Terasa bar
  • Pláž Pláž
  • Turecké předkrmy Turecké předkrmy
  • Snídaně Snídaně
  • Zákusky Zákusky
  • Příprava tureckého menu Příprava tureckého menu
  • Pamukkale Pamukkale
  • Přístav Turgutreis Přístav Turgutreis
  • Přístav Turgutreis Přístav Turgutreis
  • Bodrum-hrad sv.Petra Bodrum-hrad sv.Petra
  • mlýny mezi Bodrumem a Gumbetem mlýny mezi Bodrumem a Gumbetem
  • hrobky na řece Dalyan hrobky na řece Dalyan
  • vodní sporty na plážy vodní sporty na plážy

Pěkné ubytování, skvělé jídlo, dokonalá Turecká krajina a milý a ochotní lidé.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování bylo v menším pokoji s koupelnou (WC, záchod a umyvadlo, fén (né moc výkoný),TV, lednička; k pokoji byl malý balkon s dvěma židličkami a sušákem na prádlo. Ale bez výhledu na moře a já byla hned u amfiteátru, takže do 23 hod. hluk.Po příletu byla v ledniččce voda, pak už ne; úklid každý den s výměnou ručníků a ustláním poslete.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava perfektní, musím říct, nejlepší co jsem kdy zažila. Nestalo se mi abych jedla něco dvakrát (myslím tím hl.chod), vždy výměr cca z 5 druhů masa a příloh, plus turecké pečivo (plněné těsto např. sýrem, mletým masem..), hodně zeleniny, čerstvé i nakládané a oliv, ovoce (meloun, jabkla, nektarinky, meruňky, hrušky, jednou byli i jahody), spustu sladkostí (turecké, pak takové ty pudinkové ale i tvarohový koláč atd.), na snídani opět velký výběr (palačinky, tousty, vajíčka, salámy, párky, ovoce, zeleniny marmelády, cereálie a hlavně asi 10 druhů pečiva i celozrného, jaké známe my) a jednou za pobyt turecká a rybí restaurace a la carte (ale to se mi zdálo stejné jako v hl. restauraci (nic speciálního nebylo, třeba kraby atd...) a odpoledne zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je myslím celkem nový a zařízení (pokojů i např. restaurací) není pomoc opotřebeno.

V hotelu je minigolf, spa, posilovna ...

Personál milý, ochotný a myslím že mají docela rádi děti, pořád na ně dělali takové to ťuťu ňuňu :)Večerní program dobrý,spíše takové žerty a soutěže; turecký večer byl perfektní s tanečním souborem a břišní tanečnicí.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž pěkná, s dostatkem lehátek a slunečníků, ale špatně se po ní chodí, je to směs hruhého písku a kamení, takže boty do vody sebou.K pláži je molo, ale bez lehátek.Voda čistá. A na pláži je možnost vodních sportů, ceny od cca 20-50 euro.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V blízkosti hotele je jeden malý market (suvenýry, novinky a drobnosti) a myslím jedna restaurace, jinak nic, dalo se dolmuší za 2 eura dojet do nejbližšího městečka Turgutreis asi 5 km, kde je všechno obchody, přístav atd. v sobotu je trh, ale je to spíše takové tržiště s oblečením (napodobeniny všech možných značek-trička, mikiny, kabelky, peněženky...)

Kolem hotelu bylo čisto.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem je skvěly, jak z hotelu, služeb i Turecka samotného, všude olivy a ovocné stromy, krávy a ovečky, určitě jedně i na nějaký výlet, já byla na třech od **** (BODRUM TRIP-prostě nákupy, zlatnictví (pokud plánujete nakupovat, dopředu si tady v ČR ověřte co tak cca stojí, mě nabízeli hodinky z 440 euro za 250, měli jsem mít 60 % slevu, což mi nějak nevychází a mám pocit ,že jsem ty samé viděla na letišti za 205, nechci dělat špatnou reklamu, ale opravdu si to promyslete; obchod se sladkostmi a pak měla být kůže (tu sme kvůli času vynechali) a hodinové volno v Bodrumu. DALYAN- plavba lodní za želvami careta careta, pláž, bahenní lázdě a na cestě zpět jsem měli vyzkoušet ovocná vína, ale vynecháno. PAMUKKALE -docela dlouho se tam jede, ale stojí to za to,ale připravte se na to, že nebudete jediní, takže davy turistů. Velká pochvala pro průvodkyni Marcelu a Pinar. Doporučuji nákup výletu, až na místě vyjde to levnění cca o 200-300 Kč. Na letišti je možné koupit, suvenýry ( magnety, olivový olej, taková omáčka z granátového jablka, sladkosti (jsou moc sladké, jsou všechny vesměs stejné, ale turecký med užasný) a jako všude alkohol a kosmetika.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání