Napsat recenzi

Prehliadka Hotela Belek Beach Resort *****

Recenze hotelu Belek Beach Resort Hotel ***** (Turecko - Belek - Bogazkent)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 658x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 39
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vstup Vstup
  • prístelka prístelka
  • minikluby minikluby
  • stena za ktorou je amfiteáter stena za ktorou je amfiteáter
  • zábavný park pre derti v príprave na sezónu zábavný park pre derti v príprave na sezónu
  • pláž pláž
  • brána na pláž brána na pláž
  • vnútorný bazén vnútorný bazén
  • box na sprepitné box na sprepitné
  • hlavná reštaurácia hlavná reštaurácia

Hotel ja naozaj luxusný, veľký, skladajúci sa zo 4 blokov. Pôsobil na mňa atmosférou nákupného centra - v tom príjemnom slova zmysle. Vstupná hala ja veľká,no vkusne vyplnená kreslami, barom, malou cukrárničkou, malými obchodmi, kaderníctvom, welness programom. Je to jeden z najdostupnejších horelových rezortov v Beleku, keďže Belek je prevažne oblasť posiata extra luxusnými hotelmi a golfovými resortmi.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Hotel postupne prechádza rekonštrukciou, aj keď si myslím, že by to vôbec nepotreboval. Izby sú priestranné s malými balkónikmi, samozrejme nájdu sa izby aj s väčšími balkónmi alebo terasou - tie su umiestnené na samom vrchu hotela. Tu si treba dávať pozor, lebo na terase nie je slnečník ani žiadna strecha, ktorá by Vás ochránila pred slnkom. Izby, ktoré majú 2 základné lôžka a 2 prístelky, môžu mať druhú prístelku vo forme šuplíka. Je to naozaj vhodne skôr pre dieťa do 10-12 rokov.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Reštaurácia je naozaj veľká a priestranná. Pri obsadení 1000 lôžok sa klienti určite v reštaurácii netlačia. Strava je formou bufetu, nočné snacky, 2 a´la carte reštaurácie, skoré aj neskoré raňajky, koláče, nápoje alkoholické aj nealkoholické mistnej produkcie, dovozové od 10:00 - 24:00 v lobby bare non stop. Za poplatok čerstvé ovocné šťavy a vybrané nápoje z dovozu. Každý klient dostane podrobný rozpis Ultra all inclusive pri ubytovaní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Služby aj personál sú na profesionálnej úrovni. Zariadenie či už chodieb a vstupnej haly alebo izieb je príjemné,čisté. Trochu ma prekvapili kúpeľne, zdal sa mi malé, zato rodinné izby 2+2 mali 2 balkóny. Wifi pripojenie v celom areáli.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Plážové osušky a ležadlá sú zdarma. Celý rezort ústí na širokú pláž s jemným pieskom a pozvolným vstupom do mora. Hotel má 2 beach bary. Na pláž sa dostanete cez areál, ktorý má krásne záhrady a veľa zelene.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Ako som spomínala, areál hotela má krásnu zeleň. Hneď v centre areálu je kľudový bazén, po ceste na pláž je vybudovaný zábavný park pre deti s detským vodným sverom a čo ma milo prekvapilo bolo, že tu myslia na najmenšie deti, hrajúce sa v bazéne. Nad nazénom je pergola aby sa nespálili. Tento detský areál má aj kolotoče a 3x v týždni je tu vstup pre deti do 8 rokov zdarma. Ďalej po ceste na pláž je vybudovaný amfiteáter, je šikovne umiestnený na konci areálu, skoro pri pláži. Taktiež je tu detský miniklub, kde vám ochotne deti postrážia a vy môžete relaxovať.

V blízkosti hotela ja bazár, aj bankomat. Ak sa potrebujete odviesť využiťe dolmušu za cca 2 EUR alebo Taxi cca 25 EUR obojsmerne.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Hotel ponúka všetko, čo by človek na dovolenke potreboval. nedá sa mu nič vytknúť. Nájdete tu veľa zábavy a prídu si tu na svoje aj rodičia aj deti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání