Napsat recenzi

50 na 50

Recenze hotelu Green Max Hotel ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 380x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cestovali jsme s malými dětmi - 3 roky/nedovršené/ a 10 měsíců. Proto začátek sezóny /byli jsme 1.turnus po "zimě"/, abychom se vyhnuli "vedrům" a "sezóně".

"Vedra" byla snesitelná-přesně jak předpovídal server yr.no - naprosto vyhovující pro děti /i nás/ 24 stupňů denní průměr, ale slunko mělo již sílu, takže příjemné...

"Sezóna" sice nebyla v plném proudu, ale hotel od 3tího dne našeho pobytu narvaný - plný Rusů. Velmi nepříjemné - ne kvůli obsazenosti hotelu, ale kvůli chování 90% klientů z Ruska. Nevěřila jsem recenzím, které jsem četla před odletem, ale jsou pravdivé. Tito klienti Vám mohou otrávit pobyt svojí přítomností.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hotel moc pěkný. Bydleli jsme v Bungalovu Aspendos v přízemí s výhledem do zahrady. Malý balkónek. Velikost pokoje dostačující pro nás 2 dospělé + 3leté dítě + dítě v postýlce.

Vešel se tam i kočárek, aniž by nějaké omezoval pohyb v pokoji. Dostatek úložného prostoru. Na jídlo jsme chodili do hlavní budovy hotelu, příjemná procházka před i po jídle.

Ačkoli jsme so postýlku pro kojence objednali dopředu, v pokoji nebyla a čekali jsme na ní asi hodinu. Na to , že jsme do hotelu dojeli kolem půlnoci, to bylo nepříjemné. Ale to byl asi jediný "zádrhel". Nesmíte jinak moc koukat na detaily /odpady v koupelně atd/, hotel to není nový, takže nějaké ty drobnosti by se daly kritizovat, ale nebylo to nic, co by kazilo dovolenou.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Chodili jsme do hlavní budovy, jelikož ostatní 2 restaurace ještě nebyly v provozu - začínala teprve sezóna a teprve se vše připravovalo. Restaurace ale prostorná, spousta místa na klidné posezení, než ovšem /jak píšu nahoře/ dojeli ruští klienti. To se místo i hledalo - o frontách k jednotlivým jídlům atd,.a jejich předbíhání a megalomanské nabírání plných talířů, které nemohli sníst, ani nemluvě. Detaily dál popisovat nebudu, kdo se s Nimi setkal - ví , o čem mluvím.

Výběr jídla ale úžasný, spousta místních, ale i mezinárodních jídel, pro děti též - každý si musel vybrat. Zeleniny, předkrmy, ryby. Dezerty krásně naaranžované. Jen ovoce málo-citrusy, jablka a banány.

Číšníci na objednání donesli pivo víno limo atd. U vchodu do restaurace stál velký chlaďák s 1,5 litr.PEt vody, kterou jste si kdykoli a v jakémkoli množství /i v noci/ mohli vzít.

Asi v polovině našeho pobytu otevřeli i restauraci poblíž pláže, kde se dalo též slušně naobědvat "na vzduchu".

Žádné střevní trable jsme ani my dospělí, ani děti neměli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu fajn - pro děti vyžití dost. 2 bazény /vč. dětského/ ale zpočátku studené, nevyhřívané. Vyhřívaný uvnitř hotelu. Zahrada s palmami, osazovali akorát i ostatní ozdobné kytky, až to vše v létě rozkvete - bude to krásná zahrada s upraveným trávníkem.

Tenisové kurty /asi 10/. Dětský mini klub /plný jen ruských děti - i když jedna česká animátorka tam byla/, houpačky, prolézačky, klec s králíky, trampolíny, klouzačky do vody...

Ruské děti moc neberou ohledy na ostatní dětičky.

Bar otevřen od 10ti - míchal dobré drinky - musíte "mít ramena" a před Rusy se procpat-opravdu předbíhají a že čekáte poctivě frontu je nezajímá. Zabírala angličtina - sice personál moc nerozuměl, ale upoutalo to jeho pozornost a všimli si Vás.

Personál jinak ochotný, usměvavý, i když místní jen rusky hovořící...angličtina a němčina velmi omezeně. Anglicky v recepci hovořili jen 2 lidé, takže oprašte ruštinu, kdo si pamatujete-bude se hodit. Pokoj vždy uklizen, i když 10ti měsíční vnuk dopolko spinkal, pokojská došla uklidit později, ručníky měnili denně.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Bazény jsem popsala, spousta lehátek, jen po nájezdu Rusů už to bylo náročnější najít 2 lehátka a slunečník u sebe. Tobogány pro velké děti a dospělé pouštěli cca 2x denně na 2 hodiny. Bavili se na nich ale hlavně přiopilí Rusové... u moře byl větší klid.

Pláž při našem dojezdu ještě nebyla připravená, teprve cca 3tí den se dalo na pláži pobývat na lehátkách atd. Dost foukalo, 2 dny byly i velké vlny, že se raději do moře nelezlo... Moře celkem teplé, jakž takž čisté, písečné dno- při vlnách se vše "vařilo"...

oblázky při výstupu, ale boty do vody nebylo potřeba. S dětmi jsme se jen u moře procházeli, bábovkovali a mušličkovali...

Ručníky k vodě fungují systém kartička za ručník a naopak. Klasika.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Nevím, nebyli jsme. Jen jeden praktický výlet /došlo dětské mléko nutrilon/ jsme byli nuceny podstoupit-do Beleku. Taxíkem asi 25 minut 1 cesta do centra, vysadí Vás u obchodu s "hadrama" a když chcete zpět, dojede si pro Vás na zavolání majitele obchodu

taxi na stejné místo. Cena 25EUR celkem - platí se až při příjezdu do hotelu. Belek - hlavně butiky s oblečením a koženým zbožím "original fake". V centru hezká mešita.

O hotelové zahradě plné palem a rostlin a kytek jsem psala-fajn na procházky. Denně kropili, takže svěží vzduch. Všude lampy.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pohodová dovolená I S MALÝMI DĚTMI - takže to doporučuji.

Jen 95% ruská klientela mi vadila kvůli chování.

Kvůli Rusům bych asi příště hledala jiný hotel , ale s podobným vybavením.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání