Napsat recenzi

Club hotel Falcon

Recenze hotelu Falcon Hotel **** (Turecko - Antalya - Lara)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 451x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Nebyli jsme v Turecku poprvé,chtěli jsme však hotel blíže k letišti,abychom se tak vyhnuli dlouhým transferům do jednotlivých destinací.Po přečtení asi 250 recenzí,vesměs pozitivních a s přihlédnutím k ceně jsme zvolili tento hotel.Myslím,že dobře.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel už má jistě své chvíle největší slávy za sebou,před 4 roky prošel rekonstrukcí,vše je čisté,zahrada pečlivě udržovaná.Co se týká ubytování poskytne hotel standard.Výběr pokojů lze aktivně ovlivnit,zapomenete-li při ubytovávání v pasech několik Eur.Velmi mně překvapily kvalitní postele/žádné molitanové proleženiny/,funkční,tichá,indiv.ovladatelná klimatizace.Na pokoji minibar/voda,cola,fanta/.Koupelna klasika s fénem.

Úklid,výměna prádla, podpořena malým bakšišem pro pokojskou,bez připomínek.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Najíte se vždy mezi 07.00-24.00hod.Hlady zde rozhodně nezemřete!Mně osobně turecká kuchyně vyhovuje,takže si vždy vyberu.Z mas zejména kuřecí,mletá,ryby,játra,kebab.Vepřové zde nehledejte jste v muslimské zemi.

Obrovský výběr syrové zeleniny,salátů,čalamád a pro zelenožrouty,též celé stonky různých bylin/bazalka,máta,polníčk,kopr ap./Melouny na metráky,hrozno,jablka,broskve.Pro zákusky choďte včas,ty lepší jsou hned rozebrány a tento sortiment se moc nedoplňuje.Nápoje alko i nealko.

Pro milovníky hamburgerů je od 12,30 smaží na terase,odpoledne sušenky,pizza.Striktně dodržují dobu výdeje potravin.

Dress code se moc nenosí,nechoďte na jídlo v plavkách/aspoň něco přes sebe/.Dlouhé kalhoty při večeři se u pánů nevyžadují.

Pitná voda k dispozici 24 hod,ostatní alko a nealko nápoje do 24,00.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel se skládá ze 4 pavilonů,3 bazenů-jeden hlavní,bazén s tobogánem a skluzavkou a jeden menší bazének.Služby recepce -standard.Personálu dostatek,všichni velmi milí,ochotní a připraveni vždy pomoci.Sport-tenis,stolní tenis,fittnes/slušně vybavené/v rámci animací beach voley,petang,šipky,fotbal,vodní pólo atd.V All incl.také sauna,vnitřní bazén a turecké lázně bez procedur,které doporučuji zakoupit/je to skvělý relax/a cena se dá domluvit.Služby za poplatek/fotograf,kadeřník,prádelna/už si najde každý sám.

Bez problému se zde domluvíte angl.něm,rusky i francouzsky.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

"Pláž"tvoří molo vybudované na pilotech nad mořem.Hotel stojí na okraji útesu cca 50 m nad vodní hladinou.K vodě se tedy dostanete po 170 schodech položených ve skále.Vstup do vody je po železném žebříku,pro odvážnější je připraveno cca 2m skákadlo.Noříte se hned do 4m hloubky.Vzhledem k absenci malých dětí,brodících se dospělých a písku je po celý den nádherně čistá voda,ráj pro plavce a šnorchlíře.Já osobně jsem v Turecku lepší koupání nezažil.Na molu dostatek lehátek,sprchy,převl.kabinky a malý nealko bar.Vzhledem k přístupu do vody tento hotel nedoporučuji rodičům s malými dětmi,starším,méně pohyblivým a handicapovaným občanům!Hotel je inzerován jako bezbarierový,to rozhodně neplatí pro vstup do moře!

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel se nachází v lokalitě Lara,která je předměstím milionové Antalye.V okolí tedy pouze hotely,letní byty,apartmány.Okolo pár menších obchodů a barů.Pokud nechcete spoléhat pouze na poměrně zdařilé animace v hotelu,musíte vyrazit do centra.Taxi je poměrně drahé,my jezdily MHD za 1E.Zastávka je cca 500m nad hotelem na hlavní 4proudové komunïkaci.Do centa asi 10 zastávek/15 min./.Zde vše pěkně pohromadě,bazary,značkové obchody,památky,diskotéky.Vše přehledné,zabloudit se tady nedá.Busy jezdí celou noc i když v delších intervalech.V případě nouze se použije Taxi,kterých je všude dost,

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dobrý hotel,za dobrou cenu s velmi vstřícným personálem.Neváhal bych se tam vrátit.Handicapem hotelu je přístup k moři!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

lisuska: standard za dobrou cenu - 10. 8. 2013 18:52

Dobrý hotel za slušnou cenu, jen pozor pro neplavce a rodiny s dětmi- je zde jen molo, s chůdky a hned hloubka, odpoledne bývají vlny. Takže kdo se bojí hloubek, tak to pro něj není, My jsne byli naprosto spokojeni. reagovat

Verča: :) - 22. 8. 2013 22:19

Jsem ráda za tento popis hotelu :) některé recenze mě vystrašily. A chtěla jsem se zeptat, zda je v blízkosti hotelu písčitá pláž? děkuji za odpověď : reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Antalya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání