Napsat recenzi

Delphin Palace Hotel *****

Recenze hotelu Delphin Palace Hotel ***** (Turecko - Antalya - Lara)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 332x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme navštívili v rámci infocesty po turecké riviéře. Hotel se nachází asi 10 km od letiště a 15 km od Antalye.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje čisté s klimatizací, trezorem, minibarem, fénem, konvicí pro přípravu kávy a čaje. V koupelně je prakticky nemožné, aby se vysoký člověk ve sprše postavil. Jakmile byste měli víc jak 170 cm, nemáte šanci se osprchovat (nízké stropy a vyvýšený sprchový kout). Měly jsme pokoj v nejvyšším osmém patře do ulice, takže v noci byl poměrně hluk a balkonové dveře dobře netěsnily, ale to je asi jediná výhrada, kterou k pokoji mám. Spolu se zrcadlem ihned vedle postele.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jídlo výborné. Krásně nazdobené a velmi chutné. Výběr obrovský. Různé kuchyně včetně sushi, má asi 7 a´la carte restaurací (turecká, rybí, italská, čínská, japonská, mexická, řecká). V ultra all inclusive jsou i některé importované alkoholické nápoje, fresh džusy, výborné drinky. Nemám absolutně co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál milý, slušný. Hotel disponuje velkým množstvím služeb v ceně ale i za poplatek (spa, masáže, jacuzzi, kadeřnictví, peeling, bowling, biliard, potápění, lekce tenisu atd.). Nabízí také velké množství vyžití pro děti včetně kina a lunaparku.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž přímo u hotelu, písečná, strmější vstup do moře, ale voda čistá. Lehátka, slunečníky zdarma, osušky za depozit (na vratnou kartu). Na pláži nealko nápoje zdarma. Pro děti u bazénu bazén se skluzavkami.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu je živé, hotel se nachází u hlavní ulice se spoustou nákupních možností. Večer jednoduše přejdete silnici a jste v nákupním ráji. Ruch z ulice ale může narušovat spánek.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Celkově mě hotel svými službami potěšil, jednalo se o jeden z nejlepších, ve kterém jsme za dobu strávenou v Turecku nocovali. Na dovolené mám ráda dobré jídlo a pití a to tady skutečně bylo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Antalya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání