Napsat recenzi

Prehliadka Hotela Granada Luxury Resort *****+

Recenze hotelu Granada Luxury Okurcalar Resort ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 387x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 36
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vstupná hala vstupná hala
  • v diaľke amfiteáter v diaľke amfiteáter
  • Apartmány s vlastnou terasou a jacuzzy. Apartmány s vlastnou terasou a jacuzzy.
  • detské bazény detské bazény
  • pri luxusnom zariaďovaní nezabudli aj na podlahu pri luxusnom zariaďovaní nezabudli aj na podlahu
  • zaujímavé - okienko z kúpeľne do izby zaujímavé - okienko z kúpeľne do izby
  • aj víťahová podlaha dostala krásny šat. aj víťahová podlaha dostala krásny šat.
  • takto tu vypadajú toalety v spoločných priestoroch takto tu vypadajú toalety v spoločných priestoroch

Hotel sa nachádza hneď pri dvojprúdovej ceste. Je to luxuxsný komplex a po vojdení dnu ju vôbec nevnímate. Samozrejme, že všetko je smerované k moru a tak na cestu rýchlo zabudnete. Tento hotel nemá pláž, je vybudovaný na skalnatom útese a tak prístup k moru je cez mólo. Služby a zariadenie je na vysokej úrovni.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Ubytovanie je naozaj veľmi pekné a luxusné. Mäkučké koberce, príjemný interiér a vybavenie izby vás naláka stáviť tu niekoľko príjemných dní. Všetky izby majú okrem bežného vybavenia aj klimatizáciu a internetové pripojenie zdarma. Je tu možnosť objednať si aj apartmány s vlastnou jacuzzy, na terase. Všetko je na naozaj vysokej úrovni.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Ultra all inclusive formou bufetu, raňajky, neskoré raňajky, obedy, večere, počas dňa male občerstvenie, čerstvé ovocné šťavy za poplatok. Je tu k dispozícii 8 a ´la reštaurácii. Podrobnejší rozpis dostanete na recepcii pri príchode.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Hotel disponuje niekoľkými bazénmi, jeden hlavný, detský aj s tobogánom a bazém pri bare. Ešte si môžete spríjemniť pobyt v spa centre kde hneď po relaxácii môžete vstúpiť do bazéna vybudovaného priamo pri domčekoch. Na výber máte z veľkého množstva športovej zábavy, animačné programy a predstavenia v amfiteátri.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Hotel nemá vlastnú pláž, lebo je vybudovaný na okraji mora kde je skalnatý vstup. No všetko vám vynahradí krásne, veľké a široké mólo, z ktorého sa širokými schodami dostanete do priezračnej vody bez akýchkoľvek rias.

Lehátok a miesta je tu dosť a spolu aj so slnečníkmi a uterákmi si ich užijete bez poplatkov. Súčasťou móla je aj bar, v ktorom sa môžete občerstviť.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

No okolie na prvý pohľad nič moc, lebo z jednej strany je cesta a na druhej pokračuje rezort so svojím vybavením a tak mi to pripadalo, že z rezortu sa nikam nepohnete. Posúdiť ale reálne nemôžem, lebo som tam nestrávila dovolenku.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Hotel je veľmi pekný, pôsobí útulne a príjemne hoci je tak zvláštne riešený. Verím tomu, že ľudia sú tu spokojný aj vďaka nadštandardnému vybaveniu. Aj môj krátky pobyt vo mne zanechal dobré dojmy a zapamätala som si, že je to veľmi príjemný a luxusný hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání