Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Euphoria Comfort Beach Hotel (ex Loxia Comfort Beach Alanya) ***** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 187x
Recenze se líbila: 463 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Před odjezdem jsem si četla předešlé recenze a měla opravdu obavy jak to tam bude. Špatné recenze se ovšem vůbec nepotvrdili ba naopak. Byla to úžasná dovolená a klidně bych se vrátla nebo aspoň zůstala o týden déle:)))

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj luxusní. Klimatizace fungovala jak má...uklízečka každý den krásně uklidila, vyměnila ručníky a za bakšíš nám udělala i krásnou labuť. Vše tak jak mělo být!

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Fronty byly opravdu šílené a pokud si člověk přišel přesně na čas tak si pár minutek postál, ale když se přišlo pozdějí bylo to bez problému. Jídlo celkem dobré. Široký výběr salátů, jediný mínus bylo že kuli velkému počtu ruských návštěvníků dávají do všech kopr. Pro milovníky masa to bude asi zklamání...ale jídlo na baru u pláže celý den přistupné a výborné. Turecké placky jsou opravdu lahudka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál byl milý..s něktěrými co nás obsluhovali jsme si velice rozuměli a zpříjemnilo nám i tak překrásnou dovolenou. Majitel hotelu si všechny své zaměstnance hlídá a tak vše běží jak má. Animační programy byli velice bohaté. Až na otravnou animátorku která za vámi chodí každých 20minut a nutí vás do programu i přes očividiný nezájem.Bázen byl skvělý, ale voda byla tak teplá že neměla šanči slověka osvěžit.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře a pláž za jedna. Bar u pláže byl užásný, obsluha na baru byla velice přátelská a trávili jsme tam největší část dne.Přístup do moře je z jedné části kamínkový, tkaže nehrozí pořeřazí, ale z někteých častí jsou kameny velké a když jsou vlny nemá tam člověk šanci. Moře krásně průzračné, lehátka z většiny volná funkčí se slunečníkem. Teplota moře ideální na koupání.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu pěkné. Hned za hotel začinají obchůdky a asi 20minut pěšky je centrum s lékarnou směnárnou. Byli jsme na výletu v lesích který opravdu doporučuji. Přiroda je tam naderná. V okolí hotelu pro mě byl akorát nejvíc bolestivý pohled na potulující se pejsky, ke kterým Turci moc vztah nemají.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Myslím si, že za celkový dojem si tento zájezd zaslouží 5hvězdiček. Užili jsme si to opravdu maximálně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 59 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání