Napsat recenzi

dovolená v Turecku

Recenze hotelu Limoncello Sandy Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 354x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Včera jsme se vrátili z Turecka s konstatováním, že hotel Inova Beach je spíše pro mladší klientelu.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hotel čistý, téměř všechny pokoje mají výhled na moře, k silnici není žádný. Personál vstřícný a velice ochotný, hovoří anglicky a rusky. Nefungoval nám ovladač na klimatizaci, ihned problém vyřešili. Jsou ochotní a usměvaví. Je potřeba mít na paměti bakšišné, jako všude v těchto zemích. Už cestou z letiště (2 hod.) řidiči, potom v hotelu na recepci a restauraci. Dávali jsme 2-5 EUR, za úklid ob den 1 nebo 2 EURA. Skutečně jsou za toto vděční.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Strava výborná, obzvlášť zákusky. Maso v Turecku moc nejedí, ale nám to nevadilo.Dlouhé fronty na maso na grilu jsme nestáli, jednak fronty nemáme rádi a potom maso nám vůbec nescházelo. Velice pestrý výběr zeleniny, ovoce, zálivek, zákusků a MOC dobré polívky.Kdo má tendenci si na talíř naložit od všeho trochu, tak se mu to po 3 dnech přejí. Je to lepší každý den si vzít jen od něčeho, druhý den složení obnovit.Pak se nic nepřejí. Mají tam pečivo podobné našim vekám.K obědu jsme popíjeli vínko,které se sami natočíte....paráda.Pivo, víno, cola, pepsi, káva a různé druhy limonád jsou k dispozici na každém rohu celého areálu. Měli jsme all inclusice, takže jídla všude kupy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu odpovídá, u nás bylo to bylo asi tak jako dvouhvězdičkový hotel. Všude čisto, každý den se uklízí a mění ručníky.Hotel s pláží spojuje krásná zahrada, která je také udržovaná - nádherné! Negativa jsou snad velice úzká dvojpostel (a to jsme s přítelem hubení) a neskutečný řev venku každou noc. Hotel má plastová okna, takže hluk je tlumený a když pustíte klimatizaci, která je také hlučná, tak se dá usnout. Ale ne na dlouho, protože bavící se jdou spát a zase vás budí, protože strašně hulákají.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Z pláže jsme nadšení nebyli. Možná jsme čekali obdobu Tunisu nebo Egypta. Dokonce i v katalogu se vše zdálo být jiné, hlavně slunečníky tam nejsou jak na obrázku. Jsou všude nainstalovány napevno jakési clony, které docela propouští slunce a s lehátky se musíte stále stěhovat jak jde slunce.

Lehátka jsou z bílého plastu, ale jsou neskutečně špinavá a popraskaná.Místo odpadkových košů jsou rozmístěny u lehátek volně jakési květináče-také špinavé. Od lehátek se jde z kopce asi 5m po písku, následuje štěrk a ten je až do moře. Přístup není pozvolný, nýbrž přes svah a pak prudce do moře.V moři asi 5m oblázky a kamenné plotny obrostlé mechem. Měli jsme poměrně dost problém do moře vlézt a potom vylézt.První 3 dny byly totiž velké vlny. Potom bylo moře docela kalné. Určitě by se vyplatilo vzít si s sebou obuv do vody jako do Chorvatska. Pláž se směrem doprava lepšila, takže jsme chodili asi 30 m tam. Přístup byl pozvolný. Dalším důvodem také bylo to, že na "naší pláži" se nachází roura sloužící jako výpusť. Nebylo to moc příjemné se na ni koukat a mít pocit, že se koupu v ......

Pláž nás prostě zklamala. Naši spoluklienti také říkali, že čekali čistší vodu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu tvoří ulice typické pro Turecko. Jsou vifětr v okolí hory. Přímo před hotelem přes silnici se konají každou středu trhy, neodolali jsme a pokoupili pár věcí. Musí se smlouvat, obchodníci umí anglicky, rusky a dokonce pár slov česky. V centru města jsme také zaznamenali přívětivý přístup k Čechům.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celkově jsme byli spokojení, viděli jsme zase něco nového, ale konstatovali jsme, že hotel se hodí spíše pro mladší a rodiny s dětmi. I přesto, že máme rádi společnost a máme názor, že na dovolené se lidi spíše baví, než spí (máme 50 let), tak toto na nás bylo moc.Každý den ruská hudba typu techno a to až do jedné v noci.........výjimka byla vždy dopoledne, kdy u bazénu hrála docela příjemná relaxační hudba. Tento hotel se také hodí pro ty, kteří dokáží ignorovat značně nepříjemné chování ruských spoluklientů, kteří tvoří asi 90 % ubytovaných. Stalo se mě, že mě jedna dáma vyrazila talíř z ruky, protože se natahovala křížem pro veku-bez omluvy. Sousedy vyhodili od stolu, protože tam zrovna chtěli sedět oni, vráželi do nás bez slova omluvy nebo náznaku úsměvu....v bazénu skákali přede mne....jezdila jsem i na toboganu, tam si skákali jeden druhému na hlavu.....prostě, jen pro silné povahy.Možná jsme zrovna chytli špatný turnus, shodlo se na tom více lidí, kteří tam mluvili anglicky a česky.

Ale celkovou náladu jsme si nedali zkazit, brali jsme dovolenou jako změnu a jsme docela rádi, že jsme doma v tichu Brna. Jej to je tady klídeček v paneláku......!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání