Napsat recenzi

Skvělá dovolená...

Recenze hotelu Hedef Resort & Spa Hotel ***** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 133x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 4
  • náš bazén..
náš bazén..
  • řádění na tobogánu... řádění na tobogánu...
  • moře... moře...

Hotel,jídlo,personál-všechno super...

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Jelikož jsme pokoj používali jen na převlečení a přespání,nebylo nic co by nám chybělo.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídlo bylo dobré a velký výběr..snad jen ovoce nebylo moc na výběr. Všichni jsme tam přibrali kilíčka navíc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Vůbec žádný problém,obdivovali jsme hochy,kteří uklízeli nádobí..A o zábavu se starali výborní animátoři....

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Pláž mohla být čistější,přístup do moře celkem dobrý,ale byli tam velké kameny..na plavání to však stačilo.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jelikož jsme z hotelu vycházeli až večer a to na nákupy nemohu to moc ohodnotit.Ale nebylo tam nic co by nám vadilo.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Dovolená byla úžasná,ale krátká.Četla jsem na tento hotel hodně kritiky,ale asi to byli nároční klienti,protože pro nás to bylo 100%ní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lenka: turecko - 3. 8. 2014 17:29

dobrý den já mám takovou prozbu jestli mě mužete dát informace na hotel Hedef Resort & Spa Hotel ***** (Turecko - Alanya - Konakli) mám oto zajém tam jet protože se mě libí reagovat

Hanika: Re: turecko - 10. 8. 2014 21:10

dobrý den,určitě jste četla ostatní recenze na tento hotel a jsou většinou negativní,ale my byli maximálně spokojení...možná to bylo tím,že jsme byli mimo sezonu a nebo,že to bylo poprvé,takže jsme to neměli s čím srovnávat... reagovat

lenka: dovolená - 11. 8. 2014 13:27

dobrý den ,já vám děkuji no my sme nejdál byli v bulharsku ale laká mě to turecko jinak jme bylí od ****** v loni na dovolené tak sem koukalala od dních zas na to turecko tak se mě tam právě zalibíl tenhle hotel a chceme jet přiští rok o sezonu mě začně chodit holka do školy právě a pláže jsou tam jinak přistupné i pro ty děti že píšete že tam sou kameny a koukala sem že máte i boty jsou tam za potřebí nebo ne a jinak vám tam chutnalo já bych chtěla vyskoušet to ulltra . reagovat

Hanika: Re: dovolená - 12. 8. 2014 17:05

hodně mých známých bylo letos v Turecku a každý si to chválil..ale,když jsem to srovnávala,tak v oblasti alanya je moře spíše kamenité..lepší bude asi oblast side...boty jsem sice měla,ale nebylo třeba....co se týče stravy,tak to velký rozdíl mezi ultra a all..asi není....:-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání