Napsat recenzi

Hotel Sultan Sipahi Resort

Recenze hotelu Sultan Sipahi Resort (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 729x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel má super polohu. Na pláž asi 50m, procházíte kolem pěkného parku s vodotrysky, lavičkami a do města máte asi 100m, hned jste na rozcestí, které vás zavede k přístavu a nebo do města. I když hotel nabízí inklusive, tak nedostanete základní věc, což je balená voda. V jídelně si můžete sice natočit z postmixu, ale to je pouze kohoutková o které vám tvrdí, že není na pokojích pitná. U baru vám do plastového kelímku natočí sodovku.Vodu si můžete koupit vedle v obchodu. Minibar je prázdný, také bez vody a pokud chcete pití, můžete si v recepci objednat a koupit :-) Jídlo je katastrofa. Pokud do hotelu pojedete, nečekejte gastronomický zážitek. Jídlo se ohřívá, co zbyde se smíchá a dostanete to k obědu,hranolky vysušené, staré, mleté maso nepoživatelné a po jeho ochutnání mi bylo špatně, že jsem pak už nejedla skoro nic. Suchou rejži, rajčata,vajíčka,jabka. Takže super dieta a zaručeně zhubnete!!!! Jediná pozitivní věc co se týče jídla :-)

Při příjezdu do hotelu zaplatíte 30 Eur bond a z něj se vám pak odečítají lístky na pláž. Nečekejte plážový ručník, ten si tam ostatní kupovali, my jsme si vzali hotelový i když nesmíte na pláž nosit ručníky z hotelu. Jako máte zákaz nošení pití i jídla na pokoj :-) Ale stejně to nikdo nekontroluje. Katastrofa je i připojení na internet. JE TO VELKÉ DOBRODRUŽSTVÍ!!!!! Někdy jde, někdy nejde a někdy jste připojeni ale internet nejde a to je v recepci, kde by měl být perfektní. Na pokojích nejde vůbec a je zbytečné si ho kupovat.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

obyčejný pokoj, čistota nic moc. Teplá deka špinavá, polštář tvrdý. Místo povlečení takový hadr, kterým se přikryjete, ale vypadá to jako bílý hrubý vyvařený závěs po babičce.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

katastrofa, zbytky od večeře dostanete k obědu, zapečené třeba na lilku :-) saláty překyselené,mleté maso nepoživatelné,hranolky vysušené staré, polotovary a ryby mražené.Ryba, která se dala jíst jednou týdně a kuře také.Druhý den bylo také kuře, které zbylo od večeře, které plavalo v nějaké omáčce.:-) ovoce pouze jablka, kyselé mandarinky a nahnilé hroznové víno. Hrušky a švestky se daly jíst, jabka také.Rýže, Jednou týdně soja nebo cizrna, ještě k jídlu. Universální rajčatová omáčka rajčata neviděla, bylo to jako rozmíchaný kečup ve vodě. Těstoviny bud plavaly v oleji a nebo špagety,které byly ohřívány pořád dokola.

Pracuji dvacet let v gastronomii a toto nemělo nic společného s vařením a dobrým jídlem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

bazény u hotelu na jeho kapacitu jsou nedostačující, asi 30 lehátek. Druhý bazén vzadu sice se skluzavkou, ale odpoledne tam sluníčko už nesvítilo.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Městská pláž je pěkná, sice lehátka jsou plastová, špinavá, stará, proležená. Pod těžším člověkem praskají. Pláž má hrubší písek, moře čisté. Pláž je na západ, takže sluníčko tam svítí až do večera. Hory za hotely a po levé straně hrad na skále, moc pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

V okolí hotelu jsou obchody, restaurace, je na co koukat. Pěkná promenáda.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pokud zapomenete,že jídlo se nedá jíst a vy to vezmete jako odtučnovací kůru a na pokoj se půjdete pouze vyspat a nebudete řešit, že vám nejde internet, nebo televize, klimatizace že vrčí jako traktor, vana neodtéká, uklízečky moc neuklízí....:-)

Největší pozitivum je poloha hotelu a pěkná pláž a z toho důvodu má určitě hotel stále dost rekreantů, protože jinak by tam rozhodně nikdo nejel!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání