Napsat recenzi

Asi nejhorší dovolená

Recenze hotelu Kleopatra Royal Palm Hotel **** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 569x
Recenze se líbila: 428 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nemohu doporučit!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování nebylo nejhorší. Pokoje starší, ale čisté a každý den uklizené. Osušky a ručníky měnili za 12 dnů jen 2x.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jedním slovem hrozné. Na snídaně nebylo co vybrat. Místo másla nedobře chutnající margarín, žádné jogurty nebo sladké pečivo. Ani marmelády, pouze med. Na smažená vajíčka zapomeňte, pouze vařená vajíčka ve skořápce. Na obědy a večeře minimum masa a dost často kuřecí vnitřnosti (játra, žaludky a pod). Ve všem je kopr - ale úplně ve všem a navíc enormně koření, chilli je v polévkách, v masu, na zelenině, dokonce i na bramborách a v těstovinách. Takže pokud máte děti, budete mít velký problém něco vybrat. Večer je vždy grilování, nicméně grilují především ryby a ty mají tolik kostí, že si na nich nepochutnáte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál byl celkem příjemný, jen na baru u bazénu byli poněkud nepříjemní hoši. Jinak na recepci se vždy snažili vyjít vstříc. Bazény jsou malé a je kolem nich velký nedostatek lehátek. Pokud chcete s dítětem ke skluzavkám, ryskujete jeho zdraví. Jelikož skluzavky okupují dospělí turečtí Němci a puberťáci, kteří se na skluzavkách kloužou na lehátkách a jiných nafukovačkách a jsou značně bezohlední. Bohužel, nikdo jim nic neřekne.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na pláž ústí výtok z místní kanalizace (povrchové nikoliv odpadní vody) avšak přesto voda zapáchá. Moře pěkné, pláž čistá a prostorná. Pouze toalety na pláži prostě nejsou a pokud jsou, jsou docela daleko a za poplatek 2 TL.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Večer je skutečně kam jít, v těsném okolí hotelu bezpočet obchůdků a restaurací.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nedoporučuji!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání