Napsat recenzi

starý hotel

Recenze hotelu Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 185x
Recenze se líbila: 515 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Turecku jsme byli poprvé,trochu zklamaní, možná se sem vrátíme, ale už nikdy ne do 3*** hotelu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování slušné,ale pouze s příplatkem 40 eur ve 4.nebo 5.patře,ale i tady by se něco našlo - v koupelně nebyla ani polička na odkládání, špatně sespádovaná podlaha ve sprchovém koutě, takže tam stále stála voda. Ve skříni pouze jedna police a 2 ramínka - o další jsme si museli říct. Pokoje v 1. - 3. patře podle informace ostatních klientů byly katastrofa - proleželé matrace, které se dotýkaly téměř podlahy, plíseň, vše staré a zašlé.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Nejsme vůbec nároční, ale docela nechápeme klienty, kteří byli ze stravy nadšeni. Snídaně ušla, ale vejce pouze natvrdo, žádné omelety vaječné nebo sladké, možnost udělat si teplý toast, croisant, nebyl tmavý chléb, abychom měli změnu, protože denně marmelády nemusíme a salámy byly nic moc, tavený sýr chyběl úplně - ten by mi stačil s pečivem. K obědu a večeři bylo pouze 1 hlavní jídlo. Denně kuřecí maso k obědu nebo večeři jen jinak připravené, občas nic moc teplé. Dokonce se stalo, že ledvinky k večeři byly další den k obědu, jen do nich přidali zeleninu a sýr. Polévka tomatová byla denně jen s jiným názvem a nudlemi, rýží apod. Z ovoce a zeleniny byl velký výběr, zejména jsme si pochutnali na broskvích / vybírali jsme se ty,které nebyly nahnilé/, pomerančích, hroznovém víně a melounu, ale jablka a nektarinky byly staré a zvadlé, ryngle a švestky polozelené a nedozrálé. Údajně majitel má vedle obchod a co se neprodá, objeví se v hotelu. Ze sladkostí jsme si občas dali pudink a ke svačině suché pečivo. Ostatní zákusky byly příšerně sladké, namočené v nějakém cukrovém roztoku - téměř všechny stejné jen v jiném tvaru, takže jsme ani nevyužívali. Rozlévané nealko nápoje bylo dobré, ale nápoje z automatu měly umělou příchuť, nám absolutně nechutnaly. Točené pivo nic moc, ale na žízeň občas dobré. Alkoholické nápoje - pouze vodka, gin a raki, bílé víno bylo dobré, ale červené nic moc. Ukončení baru v 22.30 hodin je velmi brzy, bar by mohl být otevřen do 24.00 hodin jak jsme zvyklí z jiných hotelů. Bohužel all incllusive neplatí na hotelové pláži, tam si musíte pití koupit za peníze, což je nedostatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál v restauraci a recepci byl ochotný, i bez bakšiše. Úklid pokoje byl denně, ale uklizečka pouze ustlala a setřela podlahu v pokoji a koupelně, ale utřít prach a umýt umyvadlo už asi bylo nad její síly. Osušky nám poprvé vyměnila 4.den pobytu, i když se měly měnit ob den. Plátěné ubrousky na stolech v jídelně a u bazénu nebyly vyměněny ani jednou za celý pobyt, takže to byl pěkný fuj tajbl - nejsme citlivky, ale toto bylo nechutné.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž moc pěkná a dlouhá, fajn procházky až ke skalám, lehátka se slunečníkem za poplatek 5 euro. Mělo by být více odpadkových košů, mezi lehátky nebyly žádné, pouze byly u chodníčků. Spousta turistů odpadky nechala ležet v písku, takže docela binec a druhý den ráno nikdy nebylo úplně vše uklizeno. nepořádek dělají zejména místní, protože je to zároveň veřejná pláž. Moře čisté a teploučké, poměrně blízko je hloubka a většinu pobytu byly velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je u hlavní ulice, takže docela velký provoz a rušný noční život. Velká množnost výhodných nákupů, dají se najít obchody, ve kterých se vše prodává za 5 až 5,5 euro. Kdo se v tomhle vyžívá, přijde si na své. Prodejci a číšníci z restaurací, okolo kterých procházíte, každého lákají a občas jsou neodbytní.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Tento hotel odpovídá maximálně 3 hvězdičkám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 59
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání