Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Kleopatra Celine Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 244x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pohled na hotel od pláže pohled na hotel od pláže
  • pohled z balkonu na pláž pohled z balkonu na pláž
  • pohled na část pokoje pohled na část pokoje
  • koupelna koupelna
  • teráska před hotelem teráska před hotelem
  • večeře bufet večeře bufet
  • večeře bufet večeře bufet
  • u jídla jsme měly obvykle společnost u jídla jsme měly obvykle společnost
  • na pláži byly k pronajmutí i 4 postele na pláži byly k pronajmutí i 4 postele
  • v recepci je malá nádržka se 2 želvičkami v recepci je malá nádržka se 2 želvičkami

Hotel odpovídá hodnocení. Je umístěn u silnice, za kterou je hned plážová promenáda a pláž. Pokoj byl malý, ale účelně zařízený a čistý. Personál ochotný. Strava polopenze celkem bohatá a chutná ve studeném bufetu, s teplým jídlem už trochu horší. Pláž krásná, velmi dobře vybavená /záchod, sprchy, občerstvení, převlékací kabinka/.

Ubytování  průměrně (4/5)

Malý, ale účelně zařízený pokoj s bočním výhledem na moře. Pokoj byl v pátém patře, ale vzhledem k rychlému a fungujícímu výtahu to bylo jedno, alespoň byl lepší výhled. Koupelna čistá s funkčním sprchovým koutem. V pokoji byl k dispozici fén. Pohodlné postele s kvalitními matracemi.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měly jsme polopenzi bufet. Co se týče studených předkrmů, byl velký výběr a jídlo bylo chutné. V teplém bufetu byl výběr dost omezený. Ovoce zastupoval většinou jen meloun, párkrát byly meruňky. Několik druhů sladkých zákusků. U snídaně jsme ocenily automat na kávu, takže bylo na výběr několik druhů kávy včetně kapučina a káva byla podstatně

silnější, než jsme zvyklí z českých automatů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

K hotelu patří menší bazén s jednou skluzavkou. Pěkný, čistý, dobře umístěný v soukromí za hotelem a u bazénu bar, kde je možno si dát nejen pití, ale i lehčí oběd, což jsme párkrát využily. Jiné sportovní vyžití v hotelu není. Jednou za pobyt se konal večer s břišní tanečnicí. Úklid byl prováděn pravidelně, myslím, že po třech dnech byly vyměněny ručníky a osušky.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotel má dohodu s částí pláže, která je označena 22. Pláž je krásná - široká, čistá, každý den jsme z balkonu viděly, jak ji pracovníci pláže po ránu upravují a čistí. Také voda je

čistá, párkrát jsme se potkaly ve vodě i s želvičkami. Pláž je velmi dobře vybavená - nechybí sprchy, čisté záchody, převlékací kabinka, volejbalové hřiště, je možno vypůjčit si matrace a pro děti dětské bazénky, které vám zaměstnanci pláže napustí vodou. Na pláži si můžete objednat nejen pití (nealko, koktejly, pivo, víno) a nanuka, ale je tu i malá restaurace, kde jsme měly výbornou čerstvou rybu. Několik dní jsme měly hodně vysoké vlny, takže voda byla zkalená a výstup do vody a z vody byl trochu problematický, ale počasí nikdo neovlivní. Na pláži je také možnost pronajmout si postel - viz foto. Pláž je sice krásná, ale pro malé děti moc vhodná není - jednak je dost rychle hloubka, jednak s výstupem z vody mají občas při velkých vlnách problém i dospělí. Cena za set dvou lehátek a slunečníku byla v červenci 5 Eur nebo 12 lir.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel je od centra poměrně vzdálený. Po několika dnech, kdy jsme chodily do centra pěšky, jsme vyzkoušely autobus, který staví na mávnutí hned za hotelem Melissa (vedlejší hotel), a pak už spokojenost. Autobus stojí 1 euro nebo 2 liry.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově jsme byly s dovolenou velmi spokojené. Pro CK Firo tour bych chtěla vyzdvihnout

profesionalitu jejich delegátky slečny Miroslavy R. K její dobré práci jistě přispívá i znalost jazyka. Také cesta z letiště a na letiště byla dobře zorganizovaná, jen při cestě zpět jsme se dost vrtěly v autobuse, který měl velmi stísněná sedadla, nebylo kam dát nohy, a měly jsme za cestu na letiště úplně otlačená kolena.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

jaroslava: hot.Celine - Kleopatř. pláž. - 7. 1. 2014 23:50

Na tomto hotelu jsme byli 4x za sebou léta 10.11.12.13. a vždy velmi spokojení se vším,prostředí,lokalita strava i personál. pro nenáročnou klientelu a za tu cenu se nedivím že letos ( od 5.9.2014 na 15 dní) je už vyprodáno !budeme tam opět. P.s. kafíčko v jídelně super !!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání