Napsat recenzi

Průměr až podprůměr

Recenze hotelu Kleopatra Ada Hotel **** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 308x
Recenze se líbila: 311 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jako hotel takový byl hezký, každý den uklizeno, obden se měnili osušky, obsluha v restauraci arogantní až na jednoho mladšího číšníka. Jinak ostatní kuchaři pořád chodili kolem jídla a ani se neusmáli, dívali se jakoby se dívali na vrahy a chystali to pro nějaké vězně. Jelikož nejsem náročná na jídlo, maso moc nejím takže semtam jsem si dala jen nějaké kureci maso, které se dalo. Zeleninu, rýži, brambory,těstoviny. Ale pro náročnější je to bylo dosti chudé. Přítel trpěl, maso jen kureci a jen je jich turecké snad. Jednou byl kebab, 2x nugetky( ale ty nic moc) smažené jídlo jinak vůbec, ani hranolky. Dezerty jen pudinky na všechny způsoby. Jednou na večeři dort ( taky nic moc). Ovoce málo. Drinky nějaké z automatu strašně sladké( hodí se nalít 10%) zbytek dojít vodou. Alkohol jsem ani nezkoušela. Ale žádné míchané drinky( pouze za poplatek).

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Na hotel nemám skoro žádné výtky, všude čisto, bazén menší,ale hezký. U bazénu je zase automat na ty jejich slavné sladké drinky,voda, kávovar (káva nic moc) -klasika kávovar za 10,- Jak někde na nádraží. Zkoušela jsem Teda jen kávu s mlékem a horkou čokoládu jsem musela vylit.Strašně přeslazená. Koupili jsme si Seaside, tzn strana k moři ale jen z boku. Ty hlavní výhledy cestovka nenabízí. Jen jsme se ze zvědavosti zeptali jestli nemají hlavní výhled k moři a on že to je velice drahe ale že kdyby měli volno tak by nám ten pokoj dal na naše přání bez poplatku, že se máme dojít zeptat další den. Ale i tak neměli volno. Nakonec jsme zůstali na té boční straně, naštěstí jsme měli hned ten první balkon z boku takže snad nejlepší možný výhled a ještě jsme dostali pokoj pro 3 ikdyz jsme byli 2. Takže ohledně pokojů spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Odpovídá možná 3*

Byl to náš první all inclusive tak nemám s čím srovnat, hlady jsem netrpela, ale můj přítel dcl jo. Potkali jsme tam pár Čechů, kteří bydleli na stejném hotelu, a ti Teda nadávali dost, co mají něco projete a že na 4* hrůza podle jiných 4* hotelu v Turecku mimo Alanyi. Zákusků prý aspoň 40 tady tak max 6 a jen pudinky

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Až na arogantní personál v restauraci dobré.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž sice hned přes cestu, ale pokud chcete využívat služby hotelu a mít pití ( to co v hotelu) automat na pití plus Cola,Fanta,sprite) tak si musíte jít dobrých 200 m dal na jinou pláž číslo 20. Před hotelem je 21 a tam je bouda taky s pitím ale netýká se našeho hotelu. Lehátka 39 eur na 10 dnů pro 2 osoby (zakoupené na recepci) jen pláž 20.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Klidné prostředí

Centrum 20 min pěšky

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nebyla to špatná dovolená, ale příšte poletime jinam. Jinak jako Alanye je hezká. Až na dotěrné Turky. Na ty nemám slov. Zpočátku velcí kamarádi, ale jsou to falešni lidi to jsem ještě neviděla. Jak tam něco zkoušíte a nekoupíte tak kolikrát tam házeli kalkulackou že snama ztrácí čas a takové. Za mikinu tričko a tílko za fake chtěl 95 eur. Hledím na něho a říkám cože? max 20-25 za ty 3 věci. A on že to vůbec říkám no jdem pryč. V druhém stánku to tričko stalo 5 eur.. No sila ten jejich přístup některých. S některýma se to dá usmlouvat pokud máte zájem něco nakoupit. Mně to stačilo jednou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Tato recenze patří k hotelu Kleopatra Ada Beach - 5. 8. 2017 18:13

Kleopatra ada beach... Kleopatra Ada je hotel vedle. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání