Napsat recenzi

PODVODY V UBYTOVÁNÍ !!!

Recenze hotelu Hedef Kleopatra Hotel (ex Golden Sun) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 531x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu do hotelu nás opustila delegátka s tím, že se máme na recepci ubytovat. Recepční nám přes hodinu listovali pasy (nyní už víme, že hledali úplatek) a následně nás bez dalšího vyhodili z tohoto již od ledna předplaceného hotelu do jiné své "ubytovny", ve které jsme nemohli čerpat all inklusive, takže jsme museli chodit na stravu a pití a koupání do bazénu přes 3 ulice a rozlehlé parkoviště pro busy zpět do Goldenu. Hotel byl totiž přeplněn "rusákama", kteří díky úplatkům dostali ubytování, i když ho neměli předem objednané.Toto trvalo celé 3 dny než jsme se dostali zpět tam, kde jsme to měli objednané a zaplacené. Taková naše první zkušenost s Tureckem, tímto hotelem a touto CK (Azur Raeizen), se kterou se teď pokoušíme domluvit na rozumné reklamaci, což je z našeho pohledu docela těžká věc. Takže na toto pozor a nenechte se odbýt recepčními a trvejte na tom, co máte na cestovní smlouvě, pokud vás dopředu CK nebo delegát na místě neupozorní na možnou změnu hotelu.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

díky výše uvedenému jsme si ten pobyt začali užívat až někdy pátý den, ale zklamání bylo po celou dobu pobytu. Jinak hotel Kleopatra Golden Sun odpovídá 3 hvězdičkám.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

trezor na pokoji nefungoval. Ostatní služby jakž takž. Měli jsme od delegátky domluvenou kompenzaci za výše uvedené problémy s ubytováním a to lehátka na pláži zdarma do konce pobytu, ale bohužel toto jsme nemohli čerpat neboť nám bylo obsluhou na pláži sděleno, že jim toto hotel nezaplatí, tudíž žádné lehátka zdarma nebudou. Toliko ke službám.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

díky praktikám recepčních v hotelu a přeplněností ruskými turisty, kteří se chovají, s prominutím, jako hovada jsme z dovolené nebyli nijak odvázaní. vybrala bych si příště jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání