Napsat recenzi

Hotel pro nenáročné

Recenze hotelu Cleopatra Golden Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 18 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o menší hotel nedaleko centra a v těsné blízkosti Kleopatřiny pláže, na této části pláže je nejlepší vstup do moře, pokud chytnete větší vlny. V moři nejsou žádné kameny.

Co se týče hotelu, tak zařízení pokojů bylo jednoduché, ale naprosto vyhovující, úklid denně, výměna ložního povlečení 1x za náš pobyt, výměna ručníků 2x za pobyt. Pokud chcete výměnu častěji, je dobré nechat tyto věci ležet na zemi. Klimatizace fungovala bez problémů, menší balkon na sušení věcí i posezení, postele pohodlné, WiFi horší signál, ale jedeme na dovolenou a ne trávit čas na internetu. Jídlo celkem OK, všeho dostatek, sem tam méně dochucené, ale 100 lidí 100 chutí. Absence větráku v jídelně, bylo tam celkem dost teplo, ale pokud si sednete blíže k otevřené části, tak není problém. Nápoje neomezené, pokud si ovšem nevezmete dvoulitrovou petku. Personál ochotný. My jsme si užívali hlavně moře a centrum Alanye. Za málo peněz celkem dost muziky.

Ubytování  průměrně (2/5)

Jednoduché, dostačující. Vždy čisto.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Méně dochucené, ale všeho dostatek,nic nechybělo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Neměli jsme s ničím problém.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Hotel přímo u Kleopatřiny pláže, vstup bez skrytých kamenů v moři, oceníte především,pokud jsou větší vlny.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Obchody, bary, restaurace hned v těsné blízkosti.

Dlouhá promenada až do centra Alanye, lavičky, parky s fontánami.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Za málo peněz, hodně muziky. Nejsem resortový typ. Klidně bych se do tohoto hotelu vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání