Napsat recenzi

Nedoporučujeme

Recenze hotelu Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 427x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 5
  • oběd oběd
  • společné prostory společné prostory
  • společné prostory společné prostory
  • kýče kýče
  • společné prostory společné prostory
  • společné prostory společné prostory
  • společné prostory společné prostory
  • společné prostory společné prostory
  • společné prostory společné prostory
  • oběd oběd
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj

Tento hotel neodpovídá předchozím recenzím, jeli jsme s přesvědčením, že tento hotel bude skvělý. Za peníze, které jsme jeli a za který je nabízen neodpovídá kvalitě a ani hodnocení. Hotel kvůli malé návštěvnosti turistů šetří na turistech a proto jsme každý den měli stejné jídlo, kvalita hotelu neodpovídala a celkově tento hotel není určen pro lidi, kteří za to, co platí vyžadují, aby to odpovídalo.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Katastrofa. Všude na internetu pobíhají fotky, které neodpovídají tomu, co jsme viděli na fotkách. V pokojích nefunguje klimatizace, vše bylo staré, ve sprchách plíseň, špinavé zdi. Na přespání ok, ale jinak hrozný. Uklízečka vždy pokud jste chtěli přišla, poklidila, vyměnila ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

All inclusive neboli - snídaně, oběd, svačina a večeře. Na snídani vždy to stejné-samé marmelády, ovoce, chleba, másla, nutella, vejce. Každý den to samé. Oběd- vždy na výběr ze dvou, bohužel každý den jsme měli rýži a kuře nebo játra, které už vám opravdu přestalo chutnat,takže jste to v podstatě nejedli. Hromada zeleniny a ovoce-více než samotného jídla.Snack- suché tyčinky, ovoce, pár koláčů, každý den to samé. Večeře-zase rýže a kuře. Musím říct, že místo toho,abychom přibrali jsme zhubli, jelikož už jídlo přestalo být použivatelné. Po několika rozhovorech jsme se shodli na tom,že zase neodpovídá tomu, co bylo v recenzích.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení-při příjezdu Vás překvapí všelijaké vymoženosti v podobě kýčů, hned u vchodu Vás zdraví kráva a kůň. Po celém hotelu jsou tyto kýče vystavené. Společné prostory nebyly klimatizované a v těch vedrech tam rozhodně příjemně nebylo. Personál byl v pohodě kromě manažera hotelu, který si chtěl jen namastit kapsu a nechtěl v ničem pomoct. Jinak byli lidé vstřícní a milí. Hotel nabízí pouze bazén s lehátky, bazén super, ale po 18:00 jste už do něj nemohli, to vidím jako obrovské mínus. Hotel nenabízel žádné animátory, ani žádný program.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Naprostá nádhera, krásná pláž a moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Vyšli jsme z hotelu a měli jsme před sebou hlavní třídu a okolí a hlavně pláž s moří. Měli jste kam jít, nachází se zde aquapark, který jsme využili, různé výlety.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Bohužel hotel nám zkazil dovolenou, jinak by to velice krásná dovolená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 59
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

oliver: Něco nad mé chápání - 17. 7. 2016 22:16

Dost dobře nechápu, proč se tolik Čechů jezdí k moři pouze nacpat. Fůra si jich v recenzích stěžuje hlavně na stravu, jako by to bylo to nejdůležitější. Mě by zajímalo, jestli doma taky snídají nutelu, vajíčka, chleba, ovoce a marmelády. Mně třeba stačí sýr a rohlík. A to jsem sjezdil půlku světa a vyloženě špatnou - ovšem s jedinou výjimkou-jsem nikde neshledal a bohužel zhubnout se mi rovněž nepodařilo. Pokud se týče kuřete - no v muslimských zemích zemi asi těžko čekat vepřovou pečeni a řízek. reagovat

Týna: Re: Něco nad mé chápání - 18. 7. 2016 12:37

Pokud si zaplatíte all inclusive, počítáte s tím, že tam bude vše, tak jak má být. Zajímalo by mne, zda-li by jste zaplatil určitou částku a pak by Vám nevadilo, kdyby to neodpovídalo tomu, co Vám řekla cestovní kancelář, recenze a ani částka, kterou jste zaplatil? Nám to vadilo, protože ta suma nebyla nijak malá a chtěli jsme mít vše takové, jak bylo recenzováno? reagovat

oliver: to: Týna- něco nad mé chápání - 25. 7. 2016 9:58

Moje zájezdy nepatřily k nejlevnějším, ale pokud jsem si na něco stěžoval (a pravda, bylo to vícekrát), tak na hotelové služby, špatně vybavený pokoj, apod. na jídlo nikdy, i když taky nebývalo podle mých představ. Prostě pro mě není na dovolené až tak důležité, vyznávám jiné hodnoty a asi patřím (dle zdejších recenzí) bohužel k menšině. reagovat

gabriela: Re: to: Týna- něco nad mé chápání - 1. 8. 2016 9:26

Vážený pane Olivere, nenechá mne chladnou vaše recenze, proto musím reagovat...pokud si něco zaplatíte, má to být tak, jak je to uvedeno, pakliže je to zcela jinak, právem je zákazník naštvaný, a je úplně jedno jestli to je jídlo nebo hotel...je to jistá služba hotelu a ta má být v pořádku...jestliže to máte vy rozškatulkované, že jídlo je něco iného nebo navíc, jste asi mimoň z jiné planety, protože jídlo je součástí každé lidské bytosti, tudíž patří do hotelového servisu....měl by jste se příště víc zamyslet, než zde něco napíšete, čtou to i inteligentní lidé a pak si můžou třeba ukroutit hlavu nad vaší chytrostí... reagovat

oliver: Re: Re: to: Týna- něco nad mé chápání - 8. 8. 2016 22:07

Omlouvám se všem, které moje recenze rozzlobila. Každý holt vyznává něco jiného. Pouze si dovoluji podotknout, že je to jen a jen můj názor, který nikomu nevnucuji a je jedno, zda recenzi čte inteligent nebo blbec. Dovoleným zdar! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání