Napsat recenzi

hodnoceni hotelu

Recenze hotelu Ideal Beach **** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotel pekny,cisty ovsem na chodbach chybi klimatizace, uklid pokoje probehl jen jednou za dobu naseho pobytu a to jsem si jeste musela vyridit a doprosovat se, vymena lozniho pradla vubec a osusky a rucniky jsem musela shanet po patrech,kde zrovna byla uklizecka - cekaji jen na penize. Nedostatek lehatek a slunecniku na plazi cili od rana se drzela mista a pak vam to stejne nekdo shodil a vase misto zabral. Podchod pod vozovkou chapu,ale od more se jiz v poledne brodite spinou. Byli jsme zklamani, protoze pred 6lety jsme byli v Side a pohoda,poradek dostatek lehatek. Zacatek dovolene byl i problem se stravou,ale pak se to zlepsilo. Nechtela jsem si stezovat,ale kdyz jste se ozvali tak prosim tak to bylo

Ubytování  průměrně (3,2/5)

hotel hezky pokoje tez, na chodbach vedro -chybi klimatizace

neodpovida 4hvezd. hotelu

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

personal slusny,ochotny- bar,cisnici,recepce

uklid pokoje se nekona tak jak by mel

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

plaz mala spis kamenna nez oblazkova jak nam bylo sdeleno,nedostatek lehatek a slunecniku na mnozstvi klienteli v hotelu

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

nic moc nedoporucila bych dobrym znamym,byli jsme zklamani

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání