Napsat recenzi

otřesný let

Recenze hotelu Galaxy Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 852x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celková spokojenost byla nízká. Hotel neodpovídá 4 hvězdičkám. Ostřesný byl let, neboť jsme vůbec nebyli informování, že se letí přes Litvu. Turecká společnost s námi jednala velice nezdvořile. Za celý 6 a půl hodinový let jsme dostali k jídlu jeden kousek piškotu a l dl vody. To je vše. Ve Vilniusu nás doslova vyhodili z letadla a museli jsme jít na nové odbavení celní a pasové, do letadla nás vůbec nechtěli pustit, že nemají náš seznam. Nakonec jsme tam nabrali další půl hodinu zpoždění, seznam po této době našli v letadle. Let je na pětku pětkrát podtrženou. Nikdy bychom s touto společností neletěli.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Celkem šlo, byl tam na přikrytí jen takový kus hadru a pro dvě osoby jedna deka, i když byly postele rozdělené. Nakonec jsem si vyprosila alespoň prostěradlo na přikrytí. Úklid se prováděl každý den včetně výměny ručníků

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Oběd a večeře odpovídaly třemě hvězdičkám, švédské stoly teplých jídel byly chudé, jen dva druhy jídla, měli dobře udělané lilky. Z ovoce byly pouze dva druhy melounů. Zeleniny celkem dost. V automatech na nápoje pouze černá káva, o mléko jsem si vždy musela říci. Snídaně odpovídala tak 1-2 hvězdičkám, byly tam pouze vařená vejce a jeden druh mazanců a bílý chlém Chyběl jakýkoli jogurt, rozinky a něco do musli. Ze zoufalství jsem si musela k snídani dělat jen šopský salát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál velice ochotný, služby jsme žádné nevyužívali ani zájezdy

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

celkem špinavá, samé nedopalky, lehátka bez podložek, slunečníky ano. Moře čisté, ale neupravený vstup do moře, velké kameny a pak sráz. U jiných hotelů čtyřhvězdičkových vstup do moře vybagravaný a upravený. Chodili jsme se koupat tam asi 500 m od naší pláže. Ná pláži omšelý stánek, tam se vše platilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Odpovídalo turecké mentalitě, kolem ulic odpadky, nečistota, to nám tak dalece nevadilo

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Už bych do tohoto hotelu nikdy neletěla, zatím nejhorší čtyřhvězdičkový. Ten let je neopakovatelný zážitek na celý život.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání