Napsat recenzi

hodnocení

Recenze hotelu Drita Hotel Resort & Spa ***** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 696x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

chtěl bych jenom objektivně zhodnotit své dojmy, se ženou jsme byli již šestkrát v Turecku a vždy se tam budeme rádi vracet, tím více mne zaráží, když někdo dokáže napsat takovou recenzi jako ten člověk co napsal "Drita za všetko si pýtá" asi chtěl být vtipný, ovšem opak je pravdou, pokud někdo chodí na snídani či oběd pár minut před koncem se nemůže divit, že už se jídlo nedoplňuje ,doporučil bych méně hýření v noci (ale ono je to přece zadarmo že?) a přijít včas, kritizovat přístup do vody je též hloupý nesmysl neb v přírodě se (ó světe div se, vyskytují místy i kameny) tak udělám pár kroků a je zase píseček , stejně tak napsala jedna paní jak hrozná byla dovolená , ona totiž chodila téměř všude v lodičkách na vysokém podpadku a zlomila si nohu, tak tito -zaplaťpánbůh jedinci, atˇraděj nepíší žádné recenze-pokud to ovšem nedělají pro pobavení ostatních, jací se ještě vyskytují hlupáci, jsme již generace středního věku a máme projeto mnoho destinací a vícero zemí tak si dovoluji porovnávat, každý si musí uvědomit specifika té které země a ne si potom stěžovat, to si může koupit luxusní dovolenou třeba na Jamajce- ovšem za mnohonásobnou cenu-my jezdíme za sluníčkem a koupáním v moři a toto nám Turecko na sto procent splňuje, a obyvatelé vždy příjemní, vyskytnou se samozřejmě i drobné nedostatky , ale v celkovém hodnocení zcela zanedbatelné-proto vzhůru do Turecka a i do Drity i tady jsme totiž byli spokojeni P

Ubytování  průměrně (4,3/5)

nám se líbilo

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

klasická Turecká kuchyně vždy jsme si pochutnali

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

na úrovni

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

solidní místy kameny koupání fajn

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

dobré na nákupy pár minut dolmušem a jinak-prostě Turecko

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

dost dobrý

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 51 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání