Napsat recenzi

Hotel TOP Hotel

Recenze hotelu Top Hotel **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 290x
Recenze se líbila: 269 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Rychlopas mojí vnučky. Stálo nás to nervy. Rychlopas mojí vnučky. Stálo nás to nervy.
  • Pokoje maličké, ale stačily na přespání. Pokoje maličké, ale stačily na přespání.
  • Stoka mezi hotely, kudy chodili domorodí lidé. Stoka mezi hotely, kudy chodili domorodí lidé.
  • Nakonec jsme byli spokojení. Nakonec jsme byli spokojení.
  • Po celou dobu byly vlny a to byla ta pravá zábava. Po celou dobu byly vlny a to byla ta pravá zábava.

Hotel ztrácí na kvalitě.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování na celkem dobré úrovni. Celkem čisto a necháte-li všimné, funguje i výměna ručníků a vysypání koše.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Stravování čím dál tím horší. Hodně polotovarů a masa co nechutnalo. Dortíky stále na dobré úrovni. Ovoce velmi málo. U snídaně žádné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Špatné připojení Wi-fi ač zdarma, recepce neosobní - neodpovídá ani na pozdrav. Nesmí vpouštět návštěvu, kterou si člověk chce přivést např. na recepci, aby se vyřídila nějaká nutnost. Jinak personál již není tak vstřícný jako dříve. Toto byla má třetí návštěva v TOP HOTELU. Zrušili alkohol. nápoje místní výroby v baru u pláže a neochotně nalejí nápoj v baru v hotelu. Raději jsem si nic nedávala.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž na dobré úrovni a moře krásné. Recepční nevpustí přes recepci ani myš, ale na pláž hotelu chodí spousta domorodých lidí stezkou vedoucí podél hotelu až na pláž a zabírají si místa na lehátcích a slunečníky. Jednou se stalo, že takovýto pár zaměstnanec hotelu vykázal. Paní mu velmi spílala a plivala na něj.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nákupní místa jsou v dosahu pěšky, dolmušou taxíkem v pravo i v levo od hoelu. Je tam však v obchodech mnoho rusky hovořících občanů, ale nakoupit si oblečení a jiných věcí ohromná spousta i když i tady se ceny značně zvedly.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Naši dovolenou provázela smůla v podobě propadlého pasu mojí vnučky. Proto jsme odletěli bez ní, ale syn jí okamžitě zařídil rychlopas a druhý den přiletěl, aby nám ji předal. Letištní delegátka byla velice ochotná a po domluvě při našem příjezdu, jej i s vnučkou bezproblému nechala dopravit tranzitem do hotelu. Hůře se spolupracovalo s delegátkou na hotelu, ale i tato nám velmi pomohla a za 16 E zajistila mému synovi tranzit zpět na letiště. Syn si zaplatil 3 dny, aby mohl být se svou dcerou, ale hotelová služba nepřipustila, aby se přiblížil jen k bráně hotelu, natož, aby se přesvědčil jak jeho dítě bude bydlet. Na pláž s ní nesměl chodit. Bylo mi to líto. Protože náš hotel byl plně obsazen, zaplatil si nedaleko nejlevnější hotel, který byl na stejné úrovni jako TOP Hotel a tam jsme se mohli podívat všichni. Měl i bazén a velmi srdečné lidi, kteří mu rádi udělali velkou snídani i večeři. A tak získal nové milé přátele. Takže dobrá dovolená opravdu nespočívá jen v luxusu, který TOP Hotel stejně postrádá, ale ve srdečnosti lidí. Jsem přesvědčená, že tento hotel již nenavštívíme. Ale jinak mohu doporučit maséry, kteří jsou na dobré úrovni a po čtyřech masážích za 90 EUR jsem se cítila parádně.

Za chybu považuji to, že naše delegátka nevěděla, že 5 km od hotelu se nachází Aquapark, kde zaplatíte asi 25 EUR a můžete se tam s dětmi vyřádit po libosti i s celodenním jídlem, pitím a zmrzlinou ve stáncích, restauracích a barech.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 48
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání