Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Incekum Beach Resort Oz Hotels ***** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 233x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel vcelku odpovídal katalogovému shrnutí,jenom mě zarazily poněkud malé postele,manželská odpovídala tak jeden a půl lůžku,takže jsme se moc nevyspali.Pokoje také nijak zvlášť velké,u 5* hotelu dost překvapivé.Dcera spala na přistýlce,ještě že je malá, neboť ta přistýlka neměla víc jak 160cm.Dospělý by se tam těžko vešel!!! Dále mne opět " nezklamal" delegát,který jak už to tak často bývá zrovna na nikoho nemá čas,je zaneprázdněn.Takže si musíte poradit se vším opět sami,což mne opravdu u tak drahého zájezdu do 5* hotelu vždy šokuje!!!! Jediné co ho zajímá,zda si nechceme koupit nějaký výlet,ale jinak nic.I odjezd si musíte pohlídat v knize sami a sami se domluvit s řidičem,zda jsme správně,což je velmi smutné a zarážející!!!!! Očekávala bych lepší servis!!!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Malé pokoje,malé postele.a to jsme si připlatili 20€ za lepší ubytování.Ani bych nechtěla vidět ty jiné pokoje!!!Klimatizace tak 3x zanoc vypadla,prý je to tam přetížené.Prý je to normální.Teplá voda na osprchování před večeří také netekla,museli jsme počkat,až se všichni osprchují a pak již teplá tekla.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jediné, co zde odpovídalo 5* hotelu bylo stravování,jezdíme každý rok,tak mohu porovnávat.Strava jedním slovem excelentní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Od 5* hotelu bych očekávala víc.Nejhorší zážitek byly toalety na pláži a u restaurace,tak to neodpovídalo ani 2*, jedním slovem hrůza.Špína,zápach,chybějící toalet.papír, prostě katastrofa !!!! to se nedalo vůbec používat,radši jsme chodili na pokoj.To se nám ještě nikde nestalo.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

V katalogu psali že písečná pláž ,tak ta byla tak 20m dlouhá a po pár metrech byly balvany,že jsem si tam rozřízla nohu hned druhý den, rozhodně neodpovídá popisu.

Nutné boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí nic nehledejte,musíte použít taxi za 9€ do nejbližšího městečka nebo dolmuší.V okolí přes cestu je jeden krámek a mešita,nic víc.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Nakonec jsme si zvykli na nedostatky a 12 dní přežili.Jediné plus je to,že je to velký komplex a ta masa klientů se tam rozprostře,takže není problém s lehátky na pláži.Převážná většina lidí je totiž u bazénu.Takže na pláži byl klid,což vyvážilo všechny nedostatky,protože na dovolenou jezdíme hlavně kvůli moři.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání