Napsat recenzi

Dovolená od 15.08. - 22.08.2014

Recenze hotelu Risus Park Hotel (ex Millenium) **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 180x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Myslím tento hotel by měl být zařazen do kategorie dvou hvězdiček, svým vybavením a poskytovanými službami .

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Bydleli jsme ve dvoulůžkovém pokoji , kde během týdne nešla 3 x klimatizace, 2 x jsme byli na výletě, možná nešla vícekrát .Při teplotách cca 37 stupňů se spí špatně bez klimatizace, WC se musela splachovat několikrát , aby slnilo svůj účel, malý tlak teplé vody .

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava bylo jedno velké překvapení .Téměř denně bylo možno vidět šikovnost kuchařů , kteří dokázali stejné chody obnovovat i několik dní tím , že zbytky z jednoho dne úspěšně změnili omáčkou do jiné podoby a hurá šlo to znova na stůl. Myslím, že používali k tomuto účelu 3 omáčky různých chutí .Klasické maso bylo 2 x a pokaždé bylo na příděl kuchařem na talíř, spíše dětská porce .Tomu také odpovídaly obličeje strávníků. Problém byl také s konzumací nápojů a piva . Měli jsme zdarma pití do 23.00 hodin , ale problém, že jsme byli přehlížení a na řadě byli poslední. Přednost měli domácí, bývalí " bratři " , a jiní .To nepotěší, že.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V hotelu je v nevyhovujícím stavu sociální zařízení , sprchy s malým tlakem vody. WC je třeba i 3 x spláchnout , jinak je bez účinku .Slibované Wifi není vůbec na pokoji, jen u recepce vpravo, jinde není signál . Úklid probíhal pravidelně, občas chyběl toaletní papír nebo jeden ručník, ale budiž. to není důležité. Měli jsme svoje ručníky ..

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž a moře odpovídá nabídce .

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Odpovídá svému účelu a je standartní .

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel má nevyhovující sociální zařízení ,klimatizace starší výroby a opakující se stravu a malá ochota personálu při obsluze na baru při podávání nápojů. Jistě si už říká o rekonstrukci , aby odpovídal dnešnímu standartu . Ale může být vhodný pro rodiny s dětmi při levnější ceně , kdy takové nedostatky neřeší a je nutnější finanční stránka .Možná by byla spokojená i mládež, jedou si užívat a tím žijí .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání