Napsat recenzi

skutečnost předčila naše očekávání

Recenze hotelu Monart City Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 499x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Při výběru dovolené jsme se nechali ovlivnit pozitivními recenzemi na tento hotel a udělali jsme dobře - skutečnost předčila naše očekávání a hotel poskytoval služby na daleko vyšší úrovni, než by v této cenové relaci měla být jeho povinnost - trezor zdarma na pokoji,denně doplňovaný minibar nealkoholickými nápoji do ledničky na pokoji,osušky na pláž oproti záloze na recepci, 24 hodin otevřený bar s možností nejen nápojů,ale i jídla,restauraci a la carte,čistota,milá obsluha,úsměvy,pozdravy a empatie ze strany personálu byly samozřejmostí,prostě ta správná pohodová atmosféra,která dělá pobyt ještě příjemnější.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Nevím,jak v jiných částech hotelu - skládá se ze tří budov - my byli ubytovaní v hlavní budově,spokojenost s úklidem,doplňováním ledničky,fungující klimatizace,v koupelně fungující fén i odtok ve sprše,vždy doplněný toal.papír..bakšiš jsme nechali na pokoji až při odjezdu a personál se celou dobu přesto snažil na jedničku s hvězdičkou.Pokoj pro dva byl dostačující,balkon taky,sušák na prádlo nechyběl.Postele pohodlné,matrace nové,televize není poptřeba,ale potěší.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava a nápoje odpovídaly vyššímu standartu - všeho bylo dost,stále doplňováno,takže kdo nechodí jíst s masou turistů a počká si,neprohloupí,míst v jídelně dost a u jídla klid,veškeré jídlo v nabídce po celou dobu.Grilované nic moc,ale to je otázka individuálního vkusu,zelenina a jakákoliv její tepelná úprava super,každý si vybere,masa také více druhů na výběr,skvělé melouny a ovoce,zákusky,dezerty,obsluha dle objednávky přináší každému nápoje,jen pokusy o orientální kuchyni trošku pokulhávaly přemírou sojové omáčky,ale kdo nechce,najde si něco jiného.Jídlo chutné,čerstvé,rozmanité,v jídelně trošku hlučno,ale v červnu se to dalo zvládnout,snídaně byly skvostné a pohodové,nejhezčí část kulinářského dne,klid a neuvěřitelný výběr nepopsatelných jídel,až na ten lidský mumraj nebylo stravování co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel byl krásný,čistý,rekonstruovaný,dva bazény,u každého celodenní bar s milou a rychlou obsluhou,v recepci možnost domluvit se německy nebo anglicky,vždy veškeré drobné připomínky rychle vyřízeny a s nemizejícím úsměvem,samozřejmostí a milým bonusem byl úsměv a pozdrav při několikerém denním míjení personálu.´Uklid až na první den na pokoji v pořádku,hotel celý čistý,interiér vkusný,personál milý a ochotný,masáže a turecké lázně za poplatek bylo asi naším největším zážitkem z celého pobytu,animačních hotelových programů jsme se sice nezúčastnili,ale byly součástí programu a hojně navštěvovány.Sportovní vyžití v hotelu - stolní tenis,pro děti venkovní herna a na pláži možnost nohejbalu nebo volejbalu,v blízkém okolí na pláži vodní atrakce za poplatek - vodní skůtry,banán,padák tažený za lodí apod.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž prostorná,odpolední návštěvy místních nebyly nijak obtěžující,jejích hlučnější temperament byl součástí pobytu,chtělo by to ještě pár lehátek,pokud jste si v červnu ráno před snídaní nešel zabrat lehátko,už jste neměl kam se složit,ale plážový servis super - nápoje pivo,káva,nealko,jogurtový ajran,placky od babky byly naprosto bezchybné,přístup do vody trošku méně košer - drobné oblázky,ale ve vodě dobré,sem tam větší kámen,ale druhý den je máte zmapované a nic nehrozí,moře čisté a na pláži není hlava na hlavě,vlny jsme zažily jen úměrné,takže s pláží docela spokojenost.Vzdálenost jen přes silnici od hotelu,trošku adrenalin při přebíhání.Moře příjemně teplé,čisté,pouze odpoledne lehce zakalené větší koncentrací návštěvníků.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel leží v klidnější a přitom ne příliš centru vzdálené části Alanye,autobus za 1 eu kousek před hotelem,možno využít i jejich dormušo -taxi asi za 1,5 eu,ale dá se to večer zvládnout procházkou i pěšky,v centru obchod vedle obchodu,ráj pro nakupováníchtivé,u hotelu několik obchůdků tak do 100 metrů,procházka vždy kterýmkoliv směrem od hotelu je příjemná,v centru však opravdu velmi živo,památkomilce uspokojí návštěvy alanyjské pevnosti a mnohých dalších historických památek,pokud to v tom vedru zvládnete,jinak možno využít nabídky cest.kanceláře a vydat se na fakultativní výlet,safari na pohoří Taurus nebo výlet do Manavgatu na vodopády byly dost dobře hodnoceny.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem - jen ten nejlepší!Odpočatí,uvolnění,spokojení a s přesvědčením,že se do tohoto hotelu ještě určitě vrátíme, tak s těmito pocity jsme hotel Monart City opouštěli.Spokojenost se vším a s delší cestou z letiště a na letiště jsme počítali,autobus byl klimatizovaný,zastávek tak akorát a bylo se na co dívat.Cestou z letiště nás seznamovala delegátka s tím,co nás čeká,tak i tu předem proklínanou cestu bereme jako příjemnou součást dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání