Napsat recenzi

Na dovolenou do Turecka?

Recenze hotelu Elysee Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 742x
Recenze se líbila: 709 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ano, vřele doporučuji. Dovolená byla velmi pěkná ve všech směrech a to jsem procestovala již spoustu zemí a myslím, že to dokáži posoudit po zkušenostech z jiných destinací.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

I když je hotel hned u silnice, nebyl žádný problém s hlukem přes den ani v noci. Působí velkým dojmem, ale je velice hezky řešený, balkony jsou mezi sebou částečně oddělené zdí a jsou větší.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

O turecké kuchyni se říká, že je nejzdravější, se spostou zeleniny připravované na různé způsoby. To je pravda a, ač nejsem příliš na zeleninu, zde jsem ji s chutí konzumovala. Velmi dobrého a rozmanitého jídla bylo hodně a často, což se u mě projevilo na váze :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení hotelu bylo nadstandartní ( lednice, fen, televize, telefon, klimatizace, plyšový koberec), pokoj byl větší a útulný. Personál hotelu byl velmi pozorný, usměvavý a ochotný. Bazén a animační programy byl dostačující. V hotelu je masér a posilovna.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Hotel je od moře oddělen jen silnicí a k lehátku (za poplatek) je to cca 150 m. Pláž i moře bylo čisté bez mořských živočichů, voda teplá. Vstup do moře byl dobrý. Hned vedle lehátek se dá využít nabídky vodních sportů a plážového volejbalu.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Jste ve městě se spoustou zeleně a velmi vkusně vyzdobeném. Obchody jsou hned vedle hotelu a pokud půjdete nebo pojedete místní dopravou dál, po celou cestu se náchází mnoho obchodů a restaurací. Podél moře je velmi pěkná procházka.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

S pobytem a službami hotelu jsem byla velmi spokojená a určitě se sem ještě jednou vrátím. S klidným svědomím tento hotel doporučuji i když je od letiště v Antalyi asi 150 km vzdálený a cesta je dost dlouhá.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání