Napsat recenzi

Ergun Hotel Turecko

Recenze hotelu Ergun Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 542x
Recenze se líbila: 389 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Lodě v přístavu Lodě v přístavu
  • Lodě v přístavu Lodě v přístavu
  • Hradby s Červenou věží Hradby s Červenou věží
  • Na tyto ,,Oblouky" ;-) je vidět z pláže od Červené věže Na tyto ,,Oblouky" ;-) je vidět z pláže od Červené věže
  • Z výletu lodí Z výletu lodí
  • Z výletu lodí Z výletu lodí

Byla to nejhezčí dovolená mého života. Už nikdy nechci jet nikam jinam než do Alanya. Město je luxusní a vždy je kam jít. Tím nemyslím jen bary, restaurace a miliony obchodů, ale také kulturní vyžití. Byly jsme v neděli kolem 1 hodiny ráno na trzích před obchodem 1e1 (je to místní supermarket a delegátka vám o něm jistě řekne), a dá se tam vše koupit za pakatel. Veškeré oblečení, doplňky atd. zde seženete o 200% levnější než druhý den ráno v obchodech. Turci jsou velice milí a všímaví. Není nic co bych mohla vytknout.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Super. Samý mramor, klimatizace na pokoji a výtah je zde také. Ředitel hotelu je zlatíčko a rád vám se vším poradí a pomůže. Je stále v hotelu, není problém se s ním sejít. Veškerý personál je velmi milý a příjemný.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo bylo dobře připravené, hodně masa, ale i spousty zeleniny a salátů. Deserty mají velmi sladké - medové (no turecké) a ke snídani dávají margarín místo másla, ale mě to chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Klimatizace, výtah, prostorný pokoj, pěkná koupelna. A o personálu jsem již psala. Nebylo co vytknout.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Luxusní..... nemám slov, to se musí vidět. Doporučuji jít na Kleopatřinu pláž nebo na Damlatas pláž, je nádherná, na pláži je spousta vcelku levných restaurací. Na Kleopatřině pláži jsou i prolézačky a houpačky pro děti. Moře bylo nádherné. Měly jsme i vlny a opravdu jsme si to užily.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Výhled je na moře s přístavem... nádherná podívaná.... jen co vyjdete z hotelu máte kolem sebe spousty obchodů a restaurací. Když se postavíte zády ke dveřím do hotelu, tak doprava se jde na Damlatas a Kleopatřinu pláž a doleva se jde na ??? pláž, ale ta se nám tolik nelíbila, není tak čistá, ale je tam jemňoulinký píseček ;-) a přístav s víc než dokonalýma loděma. Táta miluje lodě...takže si to užil. Některé jsou napodobeninami lodí z Pirátů z Karibiku.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Je to ráj ..... Vzhledem k tomu, že se mému otci (je dost nemocný) udělalo zle a musel do nemocnice, tak mohu upřímně říct, že takový luxus jsem nečekala. Nemocnice je na opravdu vysoké úrovni, doktoři jsou zlatíčka a domluvíte se jak německy, tak anglicky a nebo pomocí překladatelky. Vše je v mramoru a čisté. Opravdu mě to šokovalo. Kam se na ně hrabou české nemocnice. A doktor přijel pro otce do hotelu 5 minut poté co jsme zavolali delegátce a zase ho dovezl zpět do hotelu. A lékárna je hned vedle hotelu. Nemám co vytknout. Prostě RÁJ pro duši i tělo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání