Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Eftalia Aytur *** - v centru Alanye

Recenze hotelu Eftalia Downtown Hotel (ex Eftalia Aytur) *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 403x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 3
  • boční výhledy na moře boční výhledy na moře
  • boční výhledy na moře boční výhledy na moře
  • venkovní bazén venkovní bazén
  • Eftalia Aytur *** Eftalia Aytur ***
  • recepce recepce
  • koupelna koupelna
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • pohled na hotel ze směru od pláže pohled na hotel ze směru od pláže
  • venkovní posezení venkovní posezení
  • restaurace restaurace
  • restaurace restaurace
  • venkovní posezení venkovní posezení
  • silnice a promenáda před hotelem, za ní je pláž silnice a promenáda před hotelem, za ní je pláž
  • silnice a promenáda před hotelem, za ní je pláž silnice a promenáda před hotelem, za ní je pláž

Městský hotel ležící v blízkosti centra Alanye, u hlavní pobřežní komunikace s promenádou, u které leží druhá nejznámější písečná pláž této oblasti - Keykubat.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Příjemně zařízené pokoje se základním vybavením.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Snídaně a večeře formou bufetu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hosté mají k dispozici recepci, lobby bar s Wi-Fi připojením (zdarma), TV místnost, hlavní restauraci, restauraci á la carte, bary, obchod se suvenýry. Venkovní bazén, bar u bazénu, dětské hřiště. Lehátka se slunečníky jsou u bazénu zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Prostorná písečná pláž Keykubat je cca 50 m od hotelu, hned za hlavní komunikací a promenádou.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

S ohledem na to, že to je městský hotel, je poloha skvělá. V centrální části letoviska, kouisíček od prostorné pláže. Možnosti nákupů a zábavy v okolí hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Příjemně působící městský hotel pro klienty, kteří chtějí být "v centru dění" tohoto živého prázdninového letoviska.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jan Thorovský: problémy s ubytováním - 25. 7. 2014 23:35

Paní Sylvo, jste zatím jediná recenzentka tohoto hotelu v roce 2014, proto dotaz na Vás. Byli jsme v Eftalii v r.2011, ještě před rekonstrukcí. Všechno bylo výborné až na obrovský(až nechutný) problém s prvním ubytováním. Obrovské obstrukce s pokojem, nakonec nás strčili na jednu noc do staré díry za hotelem a teprve druhý den ráno jsme se stěhovali do správného hotelu a krásného pokoje. Protože pročítám mnoho recenzí o Eftalii vím, že tento problém stále přetrvává-u českých i něm.cestovek .Jak Vy? Byl problém? Napište prosím, chtěli bychom, jako každoročně v září do Turecka a letos chceme zkusit novou Eftalii aytur. Díky za zprávu, Jan Thorovský s manželkou.. reagovat

Sylva: Re: problémy s ubytováním - 28. 7. 2014 9:40

Dobrý den pane Thorovský. V hotelu jsem bohužel nebydlela, byla jsem v něm na prohlídce v rámci služební cesty. Co jsem viděla, nafotila a popsala v recenzi. Doporučuji, pokud se Vám hotel jako takový líbí a vyhovuje vám umístění v centru,tak se spojit s operátorkou agentury Zájezdy.cz, např. přes zdarma infolinku 800 656 610 a nechat si prověřit typ a umístění pokoje a upozornit na problém, s kterým jste se setkali. Věřím,že budou schopni zjistit maximum a ulehčit Vám finální rozhodnutí, zda tento hotel vybrat či nikoli. Přeji hezký den. Sylva P. reagovat

Jan Thorovský: Re: Re: problémy s ubytováním - 28. 7. 2014 11:40

Paní Sylvo, díky za Vaši reakci. Mohl mne trošku nakopnout titulek Vaší recenze"Prohlídka", ale budiž. Díky za odkaz na možnou pomoc, určitě zavolám a zjistím potřebné informace. Je fajn, když si lidé pomáhají. Díky, Thorovský. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání