Napsat recenzi

Rodinná dovolená v Africe

Recenze hotelu Zephir Hotel & Spa **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená na 16 dní s mou rodinou se mi zdála v takové zemi moc dlouhá. Teď hledám, kdy bychom mohli letět zpět a opět v klidu odpočívat. Samozřejmě je plno jiných zemí, ale tato nás všechny uchvátila svým klidem a spokojenými lidmi. To, že za výstupní branou hotelu je neskutečný nepořádek, který nikomu nevadí je smutné. Při procházkách Zarzisem, nechcete otravné prodavače čehokoliv, bohužel, tomu se nevyhnete a proto musíte být připraveni a v pohotovosti. Mě se to opravdu vyplatilo. Ten, kdo má dospívající dceru, pozor na otravné nápadníky, kteří jeví opravdový zájem o ni. Vím o čem píši. Jinak k hotelu. Čtyři hvězdy jsou asi trochu moc. Tři by byly přijatelné.

Ubytování  průměrně (4/5)

Krásné a čisté. Za drobné na posteli byly i květiny na stole.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Prvních pár dní to šlo. Jelikož jsme byly na delší dobu, nebylo z čeho vybírat. Nejvíce nám vadila ta mastnota. V blízké lékárně seženete vše na bolest žaludku a střevní potíže. Nestěžuji si, přežily jsme a do dnes se cpu knedlíkem. . Ještě mi nějaké léky zbyly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení bylo standartní i když poněkud starší. Na služby si nemohu stěžovat, bylo vše OK. Velice dobře se zde věnují dětem a to po celý den až do večera. To velice oceňuji. Samozřejmě nesmím opomenout, že za jakýkoliv úkon, který po personálu chcete, natahují ruku. Jsou to prostě chudáci a proto by něco dostat měli. Počítejte s tím a rozměňte na Tuniské Dináry o trochu více.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž u hotelu, byla každý den ráno vyčištěna od chaluh a trávy. Vstup do moře je krásně pozvolný a písčitý. Při potápění nenajdete vůbec nic, jen písek a místy skálu. Lehátka a slunečníky u moře opravdu něco pamatují. Ale my jsme nepřijeli ležet ve čtyřiceti stupních na sluníčko. To totiž opaluje i přes tričko

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolí hotelu je super. Nesmíte za bránu

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Z této země jsem si odvezl dobré vzpomínky, nejen na hotel, lidi a zábavu. Hlavně jsme si všichni odpočinuli. Teď už také vím, že stresovat se kvůli práci, nemá cenu. Až to bude, tak to bude. Počasí na přelomu července a polovinu srpna 2023 byla okolo 45 stupňů Celzia. Fakt vedro. Přeji všem, krásnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kamila : Nevěřím - 29. 1. 2024 20:09

Divné že jste byli pár dnů po nás a bylo tam tak čisto!!!Já jsem vše zdokumentovala a i ostatní po návratu domů podala reklamaci za tak katastrofalni místo špinavé,hnusné atd jak jsem psala.Cestovni kancelář se omluvila a vrátila nějaké peníze.Nejsem stěžovatel ale tohle bylo pro většinu Čechů,Slováků, Poláků atd taky desne. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání