Napsat recenzi

pobyt v r,2013

Recenze hotelu Le Diana Beach Hotel *** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 640x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po negativní zkušenosti s dovolenou v Tunisku pevnina v roce 2012 jsem již neměl odvahu do tohoto státu již vůbec jezdit.Bylo to největší zklamání co jsme zažili za poslední roky. Ale ženské si vše proberou jinak a tak jsem se nechal přesvědčit, že do Tuniska pojedeme i letos.Žena vybrala hotel Eden Beach v lokalitě Zarzis. Ale o proti předešlému pobytu jsem hned po příjezdu na hotel byl překvapený.U recepce rychlé odbavení,hned se objevil číšník pozdravil a podal uvítací drink.Jsme starší manželé bez zvláštního jazykového vybavení mimo ruského jazyka, ale to nemělo po celou dobu vliv na komunikaci s personálem.Oni se snažili víc nás pochopit a jazykovým babilonem jsme se vždy dohodli.Z každého z nich vyzařovala vstřícnost,úslužnost a ochota.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Od tří hvězdičkového hotelu jsme nečekali žádný zázrak.Přesto, že hotel má již své za sebou je nutné a správné napsat.Pokoje každý den řádně uklizené,denní výměna ručníků,doplnění toal.papíru uklizené pokoje a všude příjemná vůně,

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Sice některá jídla osobně nemusím ale v hodnocení uznávám pestrost,bohatý výběr jak teplého jídla,zeleniny,nápojů a sladkého pečiva, a pod.Nemohu opomenout servis personálu jídelny- čisté a vždy upravené stoly.Samozřejmě nemohu opomenou i jejich úpravu a čistotu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Není nutné se opakovat služby a personál na vysoké úrovni a to nad očekávání.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Trochu mi vadila mořská vegetace ale v rámci možností byl vždy proveden úklid pláže.Rovněž bylo podstatné,že vás neobtěžoval žádný plážový prodejce.Kdo chtěl zašel si za nim a kdo neměl zájem, nebyl obtěžován.Jinak dostatek lehátek, jediná závada je,že je jich většina popraskaná a nejsou zde bezplatné matrace, osušky na vratnou kauci.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

udržované v prostoru hotelové pláže, za touto pomyslnou hranicí hromady mořské vegetace vyplavené na pláž ale odklizené.Nechápu že tento zdroj materiálu neumíjinak využít,

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

nemám žádných námitek a jsme s pobytem spokojení.jen pro info strávili jsme zde 15 dni.Ale nemůžu vynechat animátori, to snad nejsou lidé, ale roboti, co oni dokáží od rána do noci a každý den vždy nově To není žádné varieté, ale hodnotný program.Skutečně a upřímně s úctou smekám.A rovněž přeji veškerému personálu jen vše nej a jen příjemné hosty.Osobně se sem vrátíme.Ale rovněž nemůžu opomenout přístup a profesionalitu delegátek CK Exim tour.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání