Napsat recenzi

Dovolená 2008-2013

Recenze hotelu Le Diana Beach Hotel *** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 504x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jezdím 5 let.Pro klid,pohodu,super animátory,je to menší hotel rodinného charakteru,udržovanou pláž,usměvavý perzonál,pro pěkné prostředí v restauraci atd.Ale vše je o penězích.Letos tu prvně byli Rusové,což podle jiných lokalit je neštěstí.Naštěstí ti letošní nebyli skoro ani vidět.Nejhorší letos byla skupina Poláků,ti tu taky letos byli prvně.A samozřejmě ukřičení Němci.Takže ráj přestává být rájem.Asi zákonitě...

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoje upravené,uklizené,voňavé.Koupelna má zenit za sebou,spousta vad.Díky tomu,že už tam máme - známé,máme každoročně stejný pokoj.A když je viklající se vodovodní baterie,další rok je ještě více.Urgovaná oprava splachování se vyřeší až po urgování příští rok.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Rozmanitost,výběr.Jen letos bylo méně kuřecího masa,často jsme čekali,už donesou další pekáč.Ryb více a na spoustu způsobů.Malý výběr čajů.K radosti dětí každý den dva druhy zmrzliny.A sladké dorty v množství,kvalitě a úpravě jsou tady nepřekonatelné.To se musí vidět.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Perzonál na jedničku,úsměv a pozdrav je normální.Výměna ručníků denně,bez problémů.Televize fungující pro Francouze a arabské kanály - denně fotbal.Celkově velmi vstřícné prostředí.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž nejudržovanější v celé lokalitě.V moři letos více trávy.V hotelu Odyssea byla vybagrovaná,tohle by taky mohli udělat.Denní úklit pláže ii mezi lehátky,koše pod slunečníky denně ráno vysypáváné.Že se do nich často Němci a Poláci nestrefili,je už jiná..

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

V okolí není nic.procházky při silnici,pár místních obchůdků,pro nás zpetření smlouváním.Taxi je možno dojet do Zarzisu,na trh,Ale o nepořádek ani všudepřítomný prach nemám zájem.Kdo chce,CK pořádá výlety.Krmení krokodýlů je pro děti i dospělé zážitek,platba pirátskou lodí se dětem líbí.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Kdo chce strávit čas relativně v klidu,menším prostředí,přimhouří oči nad určitými nedostarky,bude spokojen.Doporučuji pro nenáročné rodiče a náročné děti od 3 let.Pro ty je tento hotel luxus.Animátoři se jim věnují,dětský animátor Winní mluví český,je mimořádně obětaví.Děti od devíti ráno můžou s ním a dalšími strávit den plný her a zážitků a rodiče nebo jako já babča můžou odpočívat a vše jen pozorovat.Je to právě tento důvod , proč sem jezdím každý rok s vnoučaty - na jistotu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání