Napsat recenzi

Krásná dovolená :)

Recenze hotelu Eden Star Hotel **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 248x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná odpočinková dovolená.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování bylo skvělé - jedinou výtku mám k tomu, že jsme si museli doplatit výhled na moře,protože to byl jediný poslední volný pokoj, ale nakonec jsme zjistili, že výhled na moře sice tak nějak byl, ale ze všech pokojů v hotelu. Jinak hotel je velký a pěkný, všude čisto, pokoje denně krásně uklizené. Velký prostor pro jídelnu venku.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Hvězdičku ubírám jen za to, že i po sedmi dnech se člověk vždy all inclusive přejí, neboť jídlo se pořád opakovalo. Ale bylo velmi chutné a bylo toho hodně na výběr. Ke snídaně výborné palačinky, omelety a spousta dalších dobrůtek. U oběda a večeři se člověk vždy přejedl. 2krát za pobyt jsme měli krevety a výborného tuňáka. Jednou za pobyt je obrovská hostina, kdy se přesunou všechny stoly ven k bazénu a vytvoří se venkovní kuchyň, kde je několik stolů s jídly, kde opravdu budete chtít ochutnat všechno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Všechno super. Nejlepší animátoři, jaké jsem kdy zažila :) Vtipní, usměvaví, každý den měli nějaké vystoupení, vždycky se snažili lidi pobavit. Vůbec mi nepřišlo, že by byli vtíraví, když Vás zvali na volejbal, jednou stačilo říci, že nechcete a už Vás nechali být. Celé dny se věnovali i malým dětem a stále měli pořád energii :) SLužby hotelu také chválím, bar funkční jak hlavní, tak i u bazénu. U bazénu jsme si vždycky mohli brát kolik chceme lahví vody. A z mrazáku jsme si mohli brát i nanuky :) Číšníci příjemní a velmi, jen si více udržují Francouze. Ti jim ale také pořád dávají nějaké dýška, což Češi nedělají. Ale i tak se na nás pořád smáli :) Na terase každý večer je možnost si dát dýmku, myslíš že asi za 10 euro. A v hotelu se nachází i čajovna, kde můžete ochutnat místní specialitky.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Krásný bílý písek, lehátka a slunečníky zadarmo. Hodně lidí na Djerbu nadává za to, že tam jsou řasy. Ano jsou, tam, ale je to pouze tráva. Hotel se o to stará, každý den tam jezdí traktůrek, který řasy shrabuje a odváží pryč. Odpoledne je tam řas vždycky více, ale nevidím v tom žádný problém. I u bojek bylo krásně vidět na dno a člověk tam i občas stačil. U vedlejšího hotelu Eden beach člověk může vidět, jak to vypadá, když se hotel o časy nestará. Řasy se tam hromadily celý týden a klienti z toho hotelu radši chodili na naší pláž. Pláž je dlouhá a dá se po ní projít až na vzálenější molo.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu, jako ve všech afrických zemí, nic moc. Bordel, nikde nic. Ale kdy sem člověk jede, tak s tím musí počítat. Díky animátorům má ale člověk o zábavu na celý týden postaráno. Člověk samozřejmě může od CK vycestovat na nějaké výlety. Hodně se nabízí krokodýlí farma, kam se můžeme dostat ale i taxíkem. A pak různé výlety pouští.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dovolená se mi moc líbila, hotel krásný, jídlo super, moře a pláž také. Určitě bych se sem jednou chtěla vrátit. Opravdu odpočinková dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání