Napsat recenzi

Diana beach - Tunisko-Zarzis Djerba

Recenze hotelu Le Diana Beach Hotel *** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 1 654x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pěkné místo,příjemný a ochotný personál pokud zjistí,že jste češi a ne rusáci.Ti se chovají velmi nechutně,jsou nenažraní a opilci.Kazí celou dovolenou.V našem případě čtyři rodiny čechů a zbytek Rusové v hotelu kde je více jak 300 pokojů.Hrůza,kde jsou rusáci tam nejezdit.Bohužel klientele je přispůsobena i strava která byla katastrofální-nepoživatelná/šlichta pro prasata/ pro nás.Rusáci si cpali jídlo i do tašek,zvláště nakrájené melouny.Přitom bylo všeho dostatek.Služby delegáta Samira velmi příkladné.Nejlepší co jsme za ta dlouhá léta zažily.Zaslouží si veliké díky.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

čisto denně měněné ručníky

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Hnus

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vše ok

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Moře teplé,bohužel chaluhy,ale ty se snažili uklízet každý den

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

V pořádku

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Až na ruskou klientelu a jídlo spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

AV: Ne!!!!!!!! - 25. 8. 2018 5:30

Opravdu tam nejezděte,jde o zdraví!! Rozhodně tam neberte děti!!! Fakt!! Všudypřítomný smrad a špína. Toalety ve společných prostorech,u bazéna, u recepce k nepoužití...nelze se tomu divit,vzhledem ke složení tamní all-inclusiv stravy. Ta skoro pořád stejná,ne moc vhodná pro děti. Pokoje hrozné při příjezdu špatně uklizené. Později za bakšiš jakž takž. Klimatizace první večer na žádost zprovozněna,ale často se stalo,že když byla puštěná linul se z ní tak neuvěřitelný zápach,že jsme ji radši moc nezapínali. Moře plné řas,pláž uklizená jedinkrát za týden,ale hned vedle na ohromnou hromadu tlejících,smrdících řas. Super animátoři,kteří tam jsou jako holky pro všechno a ostatní personál tam skoro nehne. Jo a další plus je,že je hotel přímo na pláži,ale to je fakt všechno!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání