Napsat recenzi

UŽ NIKDY VÍCE

Recenze hotelu Hotel Dar Ismail ***** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel rozhodně neodpovídá 5ti hvězdičkám,max tak 3.Bohužel jsou tam jen Češi s all inclusive a Italové s polopenzí.Mimo ramadán je tam prý hlavně černo-jsou tam místní.Takže nepočítejte s balenou vodou či postmixem na každém rohu.Je tam pouze jeden bar.Nevím kdo mohl napsat odpolední snack-jde totiž o pizzu a croasanty,které jsou vmžiku pryč a už se neobtěžují to doplnit.Strava opravdu jednotvárná a to jsem si vždy říkala,co by ti lidé chtěli.Musím říct,že katastrofa,na služby i jídlo opravdu zlatý Egypt.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Myslím,že ubytování odpovídá,pokoje jsou vcelku velké.Je znát,že nábytek má nejlepší roky za sebou.Uklizečky fungovaly,bohužel vytíraly jen zem.Poličky či stolky neutřely ani jednou za týden.Myslím,že to se ale dá přežít.U trojky by s tím člověk i počítal,ale tady????

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

KATASTROFA....Musím opět podotknout,že jím vše a vždy si najdu,ale tady to bylo dost chudé.Navíc tam stáli a nedoplnovali.Nemluvím o tom,že bývá zvykem v každém hotelu,že dělají jeden večer místní kuchyni.NEJHORŠÍ JE ALE TA VODA,S BALENOU NEPOČÍTEJTE.V BARU A V JÍDELNĚ SI MŮŽETE NATOČIT DO VLASTNÍ LÁHVE

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Jak kdo byl ochotný,většinou se ale snažili,někteří i uměli česky.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře bylo asi to nejlepší,zpočátku byly fajn vlny.Poslední 3 dny byly obrovské a zákaz do moře.Za to samozřejmě hotel nemohl.Sice jsme věděli.že se platí osušky i matrace,ale u 5ti hvězdy mi to taky přijde dost hrozné.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Klasika,bordel,ale dá se jít po silnici i po pláži do vesničky Tabarka.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Stále se opakuju,zajímalo by mě,kdo to ohodnotil pětihvězdou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A taky kdo může napsat,pro náročnou klientelu.Navíc jsem čtvrtý den měla střevní potíže s otravou,křečemi a horečkou.Tři dny jsem jen ležela a i po návratu trvalo 14dní než jsem se dala do pořádku.Podotýkám,že jsem jedla a pila v hotelu.Na tuto dovolenou opravdu nezapomeneme.Při odjezdu zařval celý bus-SBOHEM A NIKDY VÍCE!!!!!!!!!!!!!!Rozčarováni jsme byli skoro všichni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání