Napsat recenzi

Podvod

Recenze hotelu Hotel Dar Ismail ***** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 531x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

3 dny před odletem nám bylo oznámeno, že se mění cílové letiště. Na poslední chvíli jsme již nemohli hotel změnit a z původní 15ti minutové cesty do hotelu se stala cesta tříhodinová. Tento hotel jsem vybírala jen proto, že je blízko letiště. Až na místě jsem se dozvěděla, že to není náhoda, a že tyto lety pravidelně v úterý přistávají v Tunisu. Cestovní kanceláří se cítíme podvedeni (mají vychytrale napsané VOP,a už dopředu naplánované cesty do Tunisu), protože za těchto podmínek bychom si zájezd ani my, ani nikdo jiný nekoupili. Cestou nám delegát koupil pití, na 6 osob jsme dostali dvě 0,5 l lahvičky. Ty jsme v hotelu museli hlídat, protože žádnou jinou balenou vodu nedostanete.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Příjezd na hotel byl ve 3:30 ráno. Při zakoupení jsem žádala 2 pokoje vedle sebe, na recepci o tom nikdo nevěděl. Čekala jsem než se ubytují ostatní, teprve poté jsem mohla dostat jiné pokoje, vedle sebe. Jeden z nich byl neuklizený. Znovu jsem měnila pokoj, přespala jsem v něm do rána, a druhý den už jsme měli pokoje uklizené a vedle sebe. Splnění tohoto primitivního požadavku trvalo v hotelu hodinu, takže jsem zalehla v 5 hodin ráno 2.7.2014. Dovolená byla od 1.7.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava pestrá, ale snídaně ubohé, a pořád stejné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál vstřícný, animátoři se snažili.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž čistá, lehátek dostatek, měkké matrace na lehátka za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Po zbytečných komplikacích zkracujících naší dovolenou jsme se k návštěvě města nedostali.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Pokud bych přistávala v Tabarce, poletím klidně znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marketa: ... - 11. 7. 2014 19:07

u CK ********* asi normalka,budte radi ze Vam to rekli tri dny pred odletem. Nam to nerekl nikdo jen vyvesili na ceduli den pred odletem domu,nebylo zajistene jidlo a ani piti.Okradli nas o veceri,domu jsme se misto druhe jedne hodiny jsme pristavali ve tri. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání