Napsat recenzi

Poměrně hezká dovolená

Recenze hotelu Riadh Palms Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 288x
Recenze se líbila: 79 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel skutečně neodpovídá 4*. Ubytování v čistém voňavém pokoji, ale požádali jsme předem za úplatu 20 Eur o stranu mimo hlavní ulici, takže jsme ho dostali s výhledem z boku směr na Hotelu Mariott a bylo vidět na kousek moře. Za 50 a více Eur si můžete připlatit výhled na moře, bylo nám řečeno v recepci. Pokud chcete např. čisté povlečení polštářů, tak to musíte sami svléknout a nechat navrchu povlaků bakšiš. Ručníky špinavé ukládejte na zem, pak dostanete vždy čisté.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Vše je zastaralé, ale postel v poměrně kvalitním vydání a příjemná matrace. Klimatizace funkční. Pokud chcete TV, tak na vratnou kauci 8 Din v recepci můžete převzít ovladač (lístek schovat a při odjezdu odevzdat, pak dostanete kauci zpět). Vezměte si s sebou šňůru a kolíčky na terasu, sušák je sotva jen na dvoje plavky. Osušky k bazénu a k moři vám nedají a delegát doporučí koupit si vlastní. Naštěstí jsme dvě vezly s sebou.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Opakovala se jídla každý den jen v menší obměně, ale pokud si najdete osvědčená jídla, tak si je pak dáváte po celý pobyt. Stoly byly zapatlané, chyběly často příbory a talíře, hledáte sůl a pepř, protože je většina jídel neslaných, takže pořád něco sháníte a lítáte z jednoho rohu do druhého po celé jídelně (nic není uspořádané). V češtině je na jednom pultě napsáno, abychom neplýtvali potravinami, ale to, co zůstává za neskutečný bordel na stolech po místních rekreantech, je nevídané a nepopsatelné (kvanta nabraného jídla, které je buď rozpatlané (a to všude) nebo naopak zcela netknuté. Vše se doplňuje s veškerou ležérností. Rozmanitost jídel oproti jiným 4* mizerná. V barech taktéž boj se zapatlanými stoly. Vše dávají do plastových kelímků a pokud je požádáte o sklenici, tak si z vás chtějí udělat kamaráda a čekají na bakšiš :-). Vezměte si s sebou skleničky vlastní. Zmrzlina byla jednou v týdnu. Byla neskutečná fronta, takže jsem si ji koupila v poměrně čisté pekárně.

Doporučuji využít la carte. Byli jsme na rybí večeři a byla dobře připravená ryba.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Služby velmi slabé, hlavně v restauraci. My měli alespoň štěstí na uklízečku. Jak už jsem zmínila, neoprávněné ohodnocení hotelu 4*.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž má krásný téměř bílý písek, vstup do moře je pozvolný bez kamenů. Občas se vyskytnou trávy, v jednom úseku, ale jakmile ho přejdete, tak se dostanete do průzračné vody. Medúzy jsme naštěstí nezažili. Škoda, že jsou turisté, kterým nic neříká popelník, takže vajgly vhazují do písku. Je jich tam spousta...

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V areálu hotelu celkem čisto. Jakmile ujdete pár metrů od hotelu, tak je to katastrofa....

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Beru si z toho jen to lepší. Počasí bylo krásné, teploty přijatelné, odpočinuli jsme si. Moc se mi líbil prostor u bazénu mezi palmami. Když budete trpělivě a šikovně smlouvat, tak za hubičku si koupíte zajímavé kožené výrobky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 43
z 80 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání