Napsat recenzi

Nikdy víc !

Recenze hotelu Riadh Palms Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší hotel, co jsem kdy byla.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj sice s výhledem na moře, to jsme si ale zaplatili už v CK. Jinak tři dny nefungující klimatizace, kdy voda kapala v noci ze stropu a ráno byla po celém pokoji. Při pohledu na strop bylo jasné, že se to neděje prvně. Na recepci se upřímně divili jak se to mohlo stát a slíbili opravu. Až třetí den po deseti urgencích byla opravena. Naše radost netrvala dlouho, protože nám zase den nešla elektřina. Když jí nahodili, začala opět kapat klimatizace. Opět upřímný údiv na recepci, aby jsme po rozhovoru s dalšími zjistili, že je to úplný standart, tomu nešla lednička, tomu televize, tomu klimatizace. A všemu se divili. A ovladač k televizi není na pokoji, ale musíte si ho půjčit na kauci.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

No to je fakt na dlouhé vyprávění. Absolutní chaos , zmatek, nedostatek talířů, příborů, fronty na všechno , všechno si musíte vybojovat a vystát. Personál nestíhá, rezignuje. Pro děti žádná zmrzlina. Špinavé stoly, prostírání, vše šmudlají jedním hadrem. Na pláži dvě budky, kde pořád nic nemají. Cola, Fanta ,tonic , pivo ...pořád slyšíte finiš, nemáme. Oběd na pláži si musíte vystát hodinu u budky a jednoho okénka bez přístřešku a péct se na sluníčku, aby těsně před vámi řekli finiš, zaklapli okénko a šli si zapálit. A vedoucí tohoto pseudo baru stojí spokojeně opřený o okénko a usmívá se na vás. My jsme i šli raději na večeři do města, než aby jsme se v jídelně rvali o talíř, příbor , stůl a stáli nekonečné fronty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál je vyčerpaný, v recepci vše slíbí a skutek utek. Hotel je už lehce vybydlený, to nejlepší má už zdaleka za sebou.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře hezké, pláž taky, odpadky a vajgly všude.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nikdy už tam nepojedu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 43
z 80 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání