Napsat recenzi

Pochvala a 100% spokojenost

Recenze hotelu Marhaba Royal Salem Hotel **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2022
Přečteno: 345x
Recenze se líbila: 101 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto nádherný hotel,vnitřní velký a tři venkovní bazény, k moři přes krásnou palmovou zahradu, hřiště, vše u bazénů i moře zdarma- lehátka, slunečníky, občerstvení, moře krásné,písek bílošedý,pozvolný vstup do moře, milí animátoři a celý personál, každý večer programy pro děti i dospělé:supr delegátka i průvodce na zájezdu, není co bych vytkla a to jsem náročný cestovatel. (V hotelu vynikající posilovna, sauna, kadeřník, suvenýry...)Zejména velmi vhodné pro rodiny s dětmi.Jeli jsme ale brzy, od 7.5.22 moře bylo ještě studené.Lépe je volit pozdější termín.Ale přesto nelituji.I když jsme již důchodci, vyzkoušeli jsme let padákem:super! A taky se projeli na velbloudu a koníku, navštívilu Tunis, Kartágo, Monastir a Sidi Bou Said- mé oblíbené.Protože původní, zaplacený hotel byl dražší, ale nastala změna, rozdíl nám byl po urgenci obratem vrácen.

Taktéž dovolená na Hurgádě s CK *** loni v listopadu naprosto perfektní na které budeme dlouho vzpomínat.

Ubytování  průměrně (4/5)

*****

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

PERFEKTNÍ A VŠEHO DOSTATEK *****

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

NEMÁM CO BYCH VYTKLA*****

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

PERFEKTNÍ

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

BYLI JSME U MOŘE A NA VÝLETECH na okolí nebyl čas.Na velbloudu jsme kousek od Sousse projeli zemědělskou krajinou, což bylo také zajímavé.Škoda, že nebyli zájemci o Saharu.To byli před lety nej...

Před hotelem vodotrysk:taxíky, obchod velký se smišeným zbožím levnějšího charakteru, ale nic jsme odtud nepotřebovali.V Monastiru,SousseTunisku lze nakoupit suvenýry atd i v obchůdku v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

VYNIKAJÍCÍ*****

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání