Napsat recenzi

Hill Diar, Sousse

Recenze hotelu Hotel Hill Diar **+ (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 618x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Včera jsem se vrátila z dovolené a pořád nechápu kde se tyto recenze berou. Upřímně řečeno jsem chtěla dovolenou po přečtení recenzí stornovat, protože mě vážně děsily. Ještě, že jsem tak neudělala, protože jsem si dovolenou moc moc užila a určitě se do hotelu a celkově do Sousse ještě vrátíme. Je sice pravda, že jsme nenáročné, ale taky nejsme špíny...a dovolená byla super.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Odpovídalo hvězdám a ceně. Pokud někdo hledá luxus tak má jet na dovolenou za 20000,- a ne do tohoto hotelu. Nesnáším lidi, kteří by za co nejnižší cenu chtěli Miami beach. Hotel odpovídal, pokoj i koupelna byly krásný, žádnou plíseň jsme nenašly za celý pobyt...možná je to pokoj od pokoje a my měly štěstí... osobně si spíš myslím, že je to o lidech. Měli jsme krásný výhled do palmové zahrady a z boku na moře. Pokoj obsahoval vše potřebné, jediné co jsme postrádali je toaletní papír, o který jsme si museli říkat a když jsme o něj řekli 3x, dostali jsme hned 2 role....Špatné je, že uklízečka u nás ani jednu neuklidila...tak jsme si půjčili koště a zametli si to pískoviště sami....Žádný problém, aspoň jsme ušetřili dolary :)

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava byla super...výběr byl i na snídaních i večeřích.... jediné co nám vadilo byli místní arabové, kteří se chovali jako z planety opic. I přesto, že jídlo bylo dost a vždy se na všechny dostalo, oni si mysleli, že na ně snad nezbyde, proto se cpali dopředu, rvali lžíce z rukou....pravidelně jsme odcházeli z večeře s mastnými fleky na oblečení. Číšníci se snažili, stoly uklízeli, ale bylo jich málo za tolik lidí, takže to nestíhali...nakonec jsme si zvykli na to, že jíme na zaflákaným ubruse a pochutnali jsme si :-D.....Strava byla často stejná, hlavně ty snídaně...a pití přeslazené...ale večeře byly dobré, nám chutnali hlavně dortíky :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

S personálem zkušenosti nemám, jediné co vím, že uklízečky byly líné...u nás neuklidily ani jednou....aspoň se nám tedy nic neztratilo a ušetřily jsme.....Jinak když jsme chtěli měnit eura, tak to na recepci tak dlouho oddalovali, že jsme si to nakonec vyměnili v bance za stejný kurz.....Pochválit musím číšníky, kterých bylo sice málo, ale moc se snažili a byli milí :)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře klásné, občas naplaveniny z moře...tráva,řasy (to si člověk nevybere)........... petlahve a papírky už jsou horší, ale bylo to jak kdy.... někdy bylo moře průzračné, jindy ne.... Pláž byla hrozná,špinavá...báli jsme se tam lehnout,tak jsme chodili jinam a tam to bylo krásný.... :) Takže u nás pláž super, ale nepatřila k Hill Diaru...

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí parádní. Blízko na pláž, hotel v nádherné zahradě, blízko do centra města (kde bylo hodně rušno) a i přesto nebylo nic slyšet, protože byl hotel stranou.... Do Mediny pár km, do krásného Port Kantaoui také.... nám se okolí líbilo moc!

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Úžasný!Každý hotel, město, vlastně vše má mouchy...je to o lidech...když jedu jednou za rok na dovolenou, nehledám mouchy a snažím se přijmout tu zemi takovou, jaká je...a jestliže je jiná, než očekáváme...nesmíme se divit, je to přece jenom Afrika a ne evropské Saint Tropez.... Určitě se znovu vrátíme! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání