Napsat recenzi

Dovolená v Soviva Resort - Port El Kantaoui

Recenze hotelu Soviva Resort (ex Palmyra Aquapark Kantaoui) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2010
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

I přes značné (!) nedostatky (viz dále) se nám nakonec dovolená líbila, hlavně proto, že jsme byli s přítelem a byla to naše první společná dovolená, ale znovu bych sem už nejela.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje poměrně hezké, pravidelný úklid. Občas byli v pokoji mravenci.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Chutné, ale neuvěřitelné fronty. Nesmyslně řešené stolování, kdy každý pokoj dostal jeden stůl a celý pobyt musel sedět jen u něho. My přijeli večer a šli rovnou na večeři, chtěli jsme se po dlouhé cestě konečně najíst, ale číšník pro nás nemohl najít volný stůl (kde by nebyla cedulka s číslem pokoje, kterému patří) a třebaže bylo kolem nás spoustu neobsazených stolů, nemohli jsme si k žádnému sednout ani pro ten jediný večer, protože patřil jinému pokoji. Velice potupné bylo, že v hotelu je ještě jedna, "lepší" restaurace, kam vám ale jako Čechům nedovolí vstoupit a vyvedou vás. Naproti tomu se nám moc líbila večeře v restauraci a la carte (nutno rezervovat předem, 1x za pobyt zdarma).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Přístup personálu k nám byl otřesný - arogantní, nepříjemní. Již druhý den ráno nám někdo (asi uklízečka) ukradl ze zamčeného kufru 100 euro - delegátka od CK ********** Michaela Lhotáková neschopná cokoliv vyřešit, tvářila se, že ji hrozně otravujeme a radši odjela, dala od toho ruce pryč a vyřeš si sám. Bazén pěkný, skvělá skluzavka, ale zapnutá jen asi 2-3 hodiny denně. Neskutečný byl boj o lehátka, kdy již v 6 ráno bylo vše plno. Pokud jste chtěli mít lehátko i slunečník, bylo nutné přijít už před 6, sednout si pod slunečník a čekat do 7, kdy dal plavčík povel a lidé se rozeběhli pro lehátka. Líbil se nám výlet s karavanou a pak na čtyřkolkách Safari, který jsme zakoupili mimo CK levněji. Oceňuji možnost 1x za pobyt navštívit saunu a posilovnu, i když je pravda, že to bylo tak skromné, že peníze by za to ani chtít nemohli :-)

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

K pláži je to pár minut, jde se nevábnou uličkou, ale dá se to vydržet. Zde není takový problém s lehátky, moře docela špinavé, ale takové je v Tunisku všude.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Večer bylo kam jít, každý den jsme vyráželi do městečka. V bezprostředním okolí hotelu supermarket, o něco dále velké obchodní centra. Velice krásná je procházka po pláži do přístavu Port El Kantaoui, jedna cesta zabere sice asi hodinu, ale stojí to za to.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jak jsem již psala, dovolená měla řadu negativ, ale s přítelem jsme se přes ně přenesli a i tak jsme si dovolenou velice užili a nechtělo se nám domů. Rozhodně to však není dovolená pro náročné klienty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 97 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání